Ο Stan θρηνεί για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη – Ξεσπά σε λυγμούς έξω από το Teatro [εικόνες]

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη σόκαρε και στεναχώρησε πολύ τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και το κοινό που από την πρώτη στιγμή πίστεψε και τον στήριξε τον ταλαντούχο τραγουδιστή.

Φίλοι και συνεργάτες αδυνατούν να πιστέψουν τον αιφνίδιο χαμό του, ενώ οι κοντινοί του άνθρωποι μοιάζουν να αρνούνται να δεχτούν πως το καλό παιδί της νύχτας δε θα χαμογελάσει ποτέ ξανά. Ένας από αυτούς είναι ο Stan, ο οποίος μόλις έγινε γνωστή η είδηση του δυστυχήματος, έσπευσε στο Teatro, το νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν

τα τελευταία χρόνια ο Παντελής, για να βρεθεί με τους ανθρώπους που τον γνώριζαν καλά και να ενημερωθεί για όσα συνέβησαν.

Εκεί βρισκόταν ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μπερτάκης, αλλά και ο Χάρης Λεμπιδάκης, στου οποίου την αγκαλιά ο νεαρός τραγουδιστής ξέσπασε για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου του φίλου, Παντελή. Ο Stan απαθανατίστηκε να αγκαλιάζει τον δημοσιογράφο και να κλαίει σπαρακτικά, μη μπορώντας να πιστέψει πως ο Παντελής είχε φύγει.

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Παντελή Παντελίδη στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη νέα Ιωνία, όπου μεγάλωσε.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ο Stan θρηνεί για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη – Ξεσπά σε λυγμούς έξω από το Teatro [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
ο stan κλαει με λυγμους, ο σταν τραγικη φιγουρα
Τυχαία Θέματα
Stan, Παντελή Παντελίδη – Ξεσπά, Teatro [εικόνες],Stan, panteli pantelidi – xespa, Teatro [eikones]