Ο γάμος της χρονιάς! Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος παντρεύονται το βράδυ της Τρίτης [εικόνες]

Γέλιο, συγκίνηση, εκπλήξεις και ένα happy end είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του τελευταίου επεισοδίου, για τη φετινή σεζόν, της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Το επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, στις 21.00, αποτελεί το φινάλε του κωμικού σίριαλ για το 2015 αλλά και αυτό του μεγάλου έρωτα της Βάσως και του Χάρη.

Το μικρότερο από τα τρία ζευγάρια του σεναρίου, που έχει κρατήσει

συντροφιά στο κοινό για τρεις σεζόν, ολοκληρώνει τον κύκλο του ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι κόσμον Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου (στη μικρή οθόνη και μόνο παρά το γεγονός ότι αποτελούν ζευγάρι και στη ζωή) και αποχωρούν οριστικά από τη σειρά, αφού το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πλοκή, ο Χάρης αποφασίζει να φύγει για Λονδίνο και ζητάει από τη Βάσω να τον ακολουθήσει. Όμως εκείνη δεν θέλει να αφήσει την οικογένειά της και να ξενιτευτεί.

Τελικά, όταν πια ο Χάρης έχει απελπιστεί ότι δεν θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη, η σύντροφός του τον εκπλήσσει αποδεχόμενη την πρότασή του. Κι εκείνος με τη σειρά του την εκπλήσσει κάνοντάς της πρόταση γάμου.

Από αυτή την τόσο σημαντική στιγμή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα υπόλοιπα ζευγάρια με τους Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Δάφνη Λαμπρόγιαννη να δίνουν το παρών. Πρόκειται για την πρώτη και τελευταία φορά που όλοι οι συντελεστές της «Μουρμούρας» ανταμώνουν στον τηλεοπτικό αέρα.

The post Ο γάμος της χρονιάς! Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος παντρεύονται το βράδυ της Τρίτης [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα