Ποια πανέμορφη Κολομβιανή σταρ αποκάλυψε πως κανένας άνδρας δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί της;

Το να είσαι η θεά Μις Κολομβία δεν σου εξασφαλίζει επιτυχία στον έρωτα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η 22χρονη εκθαμβωτική Αριάντνα Γκιτίριζ, η οποία αποκαλύπτει ότι είναι μόνη επειδή οι άνδρες… την φοβούνται.

«Είναι αδύνατον να κάνει κάποιος σχέση μαζί μου γιατί δεν βγαίνω έξω, προσπαθώ να ηρεμήσω, είμαι συνέχεια στο σπίτι με την οικογένειά μου και είναι δύσκολο να βρει κάποιος το τηλέφωνό μου. Δεν δίνω αυτήν την ευκαιρία σε κάποιον...», είπε η Κολομβιανή καλλονή στο περιοδικό People.

Αν

και αυτήν την περίοδο έχει εστιάσει στην καριέρα της και είναι μόνη της εδώ και ένα-δύο χρόνια η Μις Κολομβία ονειρεύεται μία ζωή με σύντροφο: «Κάποια στιγμή στη ζωή μου θα θελα να κάνω παιδιά και να παντρευτώ. Πιστεύω πως αυτό είναι το όνειρο των περισσότερων γυναικών».

Τι ψάχνει από τον άνδρα; «Θέλω κάποιον που να με κάνει να περάσω τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου , που να υποστηρίζει τα σχέδιά μου, να αγαπάει την οικογένειά μου και να είναι απλός άνθρωπος», παραδέχεται.

Άραγε θα βρει κάποιος το θάρρος να την πλησιάσει;

The post Ποια πανέμορφη Κολομβιανή σταρ αποκάλυψε πως κανένας άνδρας δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί της; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα