Σαν «μεγαλοδημοσιογράφος» με «διασυνδέσεις» που επηρέαζαν κυβερνήσεις κυκλοφορούσε στο Λονδίνο ο Χρήστος Φράγκου

Την μεγάλη ζωή ονειρευόταν ο Χρήστος Φράγκου που συνελήφθη μαζί με τον εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκιο για εκβιασμούς.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη τη μέρα που δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το πώς η Google μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του thecaller.gr

ο κ. Φράγκου ήταν συχνός επισκέπτης του Λονδίνου και προσπαθούσε να αποκτήσει διασυνδέσεις ενώ συστηνόταν σαν Έλληνας μεγαλοδημοσιογράφος.

«Έχτιζε» το προφίλ ενός καταξιωμένου επαγγελματία που συνομιλούσε με υπουργούς κυβερνήσεων μέχρι που μπορούσε να καθορίζει τις εξελίξεις, αφού όπως έλεγε είχε επαφές με τις ελληνικές κυβερνήσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Στην βρετανική πρωτεύουσα εμφανιζόταν συχνά στο Hellenic Roadshow ως ανταποκριτής, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν κρατούσε χαμηλό προφίλ. Μάλιστα διατεινόταν τις πολιτικές απόψεις του σύμφωνα με τις οποίες ήταν ένας «ακροαριστερός» σε μία συγκυρία μάλιστα όπου η Νέα Δημοκρατία ξεκινήσει να εμφανίζει δημοσκοπική κάμψη και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε την πορεία προς την πρωτιά. Τότε βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει τα πολιτικά του πιστεύω με τον καιροσκοπισμό και εμφανίστηκε ως φιλοΣΥΡΙΖΑίος.

The post Σαν «μεγαλοδημοσιογράφος» με «διασυνδέσεις» που επηρέαζαν κυβερνήσεις κυκλοφορούσε στο Λονδίνο ο Χρήστος Φράγκου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα