Το Netflix Ετοιμάζει Τη Σειρά «Punisher»

Ύστερα από την επιτυχία του «Daredevil» και του «Jessica Jones», το Netflix συνεχίζει ακάθεκτο τις τηλεοπτικές ενσαρκώσεις των σούπερ ηρώων της Marvel. Υλοποιήσεις που εξελίσσονται άκρως ικανοποιητικά καθώς η συνδρομητική υπηρεσία αφήνει τους δημιουργούς να εκφραστούν ελεύθερα και χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλλουν τα υπόλοιπα δίκτυα.

Και ενώ η αρχική συμφωνία με την Marvel προέβλεπε 5 τηλεοπτικές σειρές

που περιλαμβάνουν, τις δυο προαναφερθέντες, το «Luke Cage» που γυρίζεται αυτή τη στιγμή, το «Iron Fist» και τη μίνι crossover σειρά «The Defenders», σύμφωνα με το TV Line, οι σειρές θα γίνουν τελικά 6, καθώς το Netflix αποφάσισε να υλοποιήσει και την αυτόνομη σειρά του «Punisher». Ένας χαρακτήρας που αν και ιδιαίτερα δημοφιλής, δεν αξιοποιήθηκε σωστά στο παρελθόν, καθώς και οι τρεις κινηματογραφικές μεταφορές του ήταν από μέτριες έως κακές.

Στο ρόλο του «Punisher» θα βρεθεί φυσικά ο Jon Bernthal («The Walking Dead»), ο οποίος υποδύεται τον χαρακτήρα στη δεύτερη σαιζόν του «Daredevil», που θα κυκλοφορήσει μέσα από το Netflix στις 18 Μαρτίου.

Απ’ότι φαίνεται λοιπόν τα στελέχη της συνδρομητικής υπηρεσίας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία και την ερμηνεία του Bernthal στο ρόλο, ο οποίος σε μια πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε:

«Ένα από τα πράγματα που με έχουν ενθουσιάσει με τον χαρακτήρα του Punisher, είναι ότι το κοινό θα αμφιταλαντευθεί. Υπάρχουν στοιχεία με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς και υπάρχουν και στοιχεία που σε κάνουν να απομακρυνθείς. Και αυτό ακριβώς θέλω. Νομίζω πως αυτή είναι και η φύση του χαρακτήρα. Αυτός είναι ένας τύπος που ξεφεύγει. Είναι βίαιος, αλλά έχει βιώσει και ο ίδιος πολύ πόνο. Και το καλύτερο με αυτόν το χαρακτήρα είναι ότι δεν τον νοιάζει τίποτε. Βρίσκεται σε μια προσωπική αποστολή που έχει πάρει πολύ ζεστά και δεν τον απασχολεί καθόλου αν αυτό σε προσβάλλει.»

Αν και ο Jon Bernthal δεν έχει να επιδείξει κάτι το αξιομνημόνευτο μετά το «The Walking Dead», η φυσιογνωμία του φαίνεται να ταιριάζει για το ρόλο του σκληροτράχηλου αντιήρωα της Marvel, κάτι που μένει να αποδειχθεί και στην πράξη, μέσα από την συμμετοχή του στην δεύτερη σαιζόν του «Daredevil»…

Πηγή: cinemode.gr

The post Το Netflix Ετοιμάζει Τη Σειρά «Punisher» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα