Υπερκοριός: Πανστρατιά υπέρ Γεωργιάδη ενόψει εκλογών της ΟΝΝΕΔ

Οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ στις 20 Μαρτίου είναι το νέο σημαντικό διακύβευμα για «ανανέωση» στην αξιωματική αντιπολίτευση και διαφαίνεται πως υπάρχει σημαντική κινητικότητα, όπως μαθαίνω, προς την υποψηφιότητα του Βασίλη Γεωργιάδη.

Ο 29χρονος υποψήφιος για την προεδρία έχει συσπειρώσει γύρω του, σχεδόν όλη την Ελλάδα, τόσο στις σχολές όσο και στις τοπικές ΟΝΝΕΔ., Χαρακτηριστικά όλες οι μεγάλες περιφέρειες, Θράκη, Ήπειρος, Στερεά και Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος και Θεσσαλία αλλά και η Κρήτη με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στηρίζουν τον Βασίλη Γεωργιάδη, ο οποίος έχει προφανώς και ισχυρότατα ερείσματα στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στην Κεντρική Μακεδονία, απ' όπου προέρχεται.

Ακόμη όμως και στην Αθήνα, τα πράγματα είναι ευνοϊκά για αυτόν, μιας και συντάσσονται μαζί του μεγάλες σχολές όπως το ΕΜΠ, η ΝΟΠΕ (Νομικό, Οικονομικό, Πολιτικό) και βεβαίως τα ΤΕΦΑΑ, στα οποία η ΔΑΠ είναι κυρίαρχη. Μόνο το Πάντειο, η Φιλοσοφική και ένα μέρος του Πανεπιστημίου Πειραιά (καθώς και εκεί σημαντικά στελέχη της ΔΑΠ τον στηρίζουν) βρίσκονται απέναντί του. Αναφορικά με τα ΤΕΙ, ο Βασίλης Γεωργιάδης έχει μαζί του το σύνολο των σχολών, σε όλη την Ελλάδα.

Υπό αυτό το πρίσμα και με δεδομένη τη δυναμική που διαμορφώνεται υπέρ του κ. Γεωργιάδη, τον οποίο προτιμά και η κομματική ηγεσια, ο έτερος φερόμενος ως διεκδικητής Απόστολος Μπακόλας θα έχει δύσκολο έργο, ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τις προσεχείς ημέρες.

The post Υπερκοριός: Πανστρατιά υπέρ Γεωργιάδη ενόψει εκλογών της ΟΝΝΕΔ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα