Ύπνος στις καρέκλες και πίτσες στο γραφείο – Έτσι την έβγαλαν οι δημοσιογράφοι στην Σύνοδο Κορυφής

09:01 8/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Οι δημοσιογράφοι ήταν τα... θύματα της μαραθώνιας Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, καθώς έκαναν οι ατελείωτες ώρες που πέρασαν στους χώρους εργασίας, τους ανάγκασαν, να κουραστούν, να φάνε, μέχρι και να κοιμηθούν εκεί...

Οι εικόνες θύμισαν το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τις διαπραγματεύσεις που λίγο έλειψαν να οδηγήσουν σε Grexit. Ωστόσο χωρίς ξεκούραση και φαγητό η δουλειά δεν... έβγαινε και έτσι όλοι βρήκαν από μία γωνία προκειμένου να ξεκουράσουν το κορμί τους, όπως καρέκλες και γραφεία. Την ίδια ώρα τα delivery δούλευαν φωτιά με τις πίτσες να... περιφέρονται.

Τρεις καρέκλες και μία εφημερίδα στο πρόσωπο αποδείχθηκαν αρκετά για να κοιμηθεί ο συγκεκριμένος, όπως «αποκάλυψε» ο Μάρκο Ζάτεριν της La Stampa.

Αλλος, έπεσε πάνω στο γραφείο, με τον Πατρίσιο Αράνα του AFP να δημοσιεύει τη φωτογραφία στο Twitter δηλώνοντας ότι νιώθει ένα... déjà-vu, καθώς προφανώς θυμήθηκε τις εποχές που συζητούνταν το Grexit.

Κάποιοι προτίμησαν να συγκεντρώσουν δυνάμεις τρώγοντας πίτσες, ενώ συγκεκριμένες θέσεις μετατράπηκαν σε... υπνωτήρια.

The post Ύπνος στις καρέκλες και πίτσες στο γραφείο – Έτσι την έβγαλαν οι δημοσιογράφοι στην Σύνοδο Κορυφής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα