4K Sony Bravia: Κάντε περισσότερα με το Android TV

Η BRAVIA 4K HDR (High Dynamic Range) φέρνει το δικό της χαρακτηριστικό στυλ, υψηλότερη φωτεινότητα και αντίθεση, καθώς και συναρπαστικές νέες εμπειρίες ψυχαγωγίες με το Android TV, σε κάθε σαλόνι. Τι παρουσίασε η Sony στην έκθεση CES 2016;

Η οθόνη της BRAVIA SD85, με ελαφρά κλίση, που σας τραβάει μέσα στη δράση,

κάνει την εκπληκτική ψυχαγωγία 4K ακόμα πιο καθηλωτική. Πρόκειται για τη λεπτότερη BRAVIA 4K που κατασκευάστηκε ποτέ, η οποία υποστηρίζει εφαρμογές και υπηρεσίες για κάθε χρήστη Android συσκευών.

Πιο συγκεκριμένα, με το Google Play μπορείτε να εξερευνήσετε μια τεράστια γκάμα εφαρμογών για τη μεγάλη οθόνη, παιχνίδια, ψυχαγωγία και άλλα πολλά. Δεν χρειάζεστε καν εναέρια σύνδεση για την τηλεόραση, ώστε να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές από το ίντερνετ.

Με την αποκλειστική μπάρα περιεχομένων της Sony, οι χρήστες έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο, χωρίς καμία ενόχληση όσο παρακολουθούν τηλεόραση, βελτιώνοντας και μικραίνοντας την άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Δείτε εύκολα περιεχόμενο από smartphone στην οθόνη της τηλεόρασής σας με το Google Cast. Ακουμπήστε το εικονίδιο Cast και στείλτε ό,τι κι αν βλέπετε – όπως ταινίες και τηλεόραση, YouTube, φωτογραφίες ή εκατοντάδες άλλες εφαρμογές – από τη συσκευή σας, με λειτουργικό Android, για να προβληθεί σε μια τηλεόραση BRAVIA, χωρίς να χάσετε λεπτό. Το Google Cast υποστηρίζεται από κάποιες εφαρμογές, που δεν είναι ακόμα διαθέσιμες για το Android TV.

Πες το και το Android TV θα σου το βρει! Πλέον, έχει ενσωματωθεί στο τηλεχειριστήριο η φωνητική αναζήτηση Voice Search, η οποία σας δίνει όλες τις απαντήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί Voice και να μιλήσετε για να ψάξετε ταινίες, προγράμματα και άλλο περιεχόμενο. Μπορείτε, ακόμα, να πείτε στην BRAVIA να αλλάξει κανάλια, πηγή εισόδου, και άλλα.

Η καινούργια σειρά τηλεοράσεων BRAVIA 4K Ultra HD από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από την άνοιξη του 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα