5+1 highlights του νέου HUAWEI WATCH Ultimate

Είτε διαλέξετε την πολυτελή Voyage Blue εκδοχή, κατασκευασμένη ειδικά για… θαλασσόλυκους είτε προτιμήσετε την πιο «γήινη» και σπορ Expedition Black έκδοση, στον καρπό σας θα έχετε τον απόλυτο καρπό του «έρωτα» της τεχνολογίας με την ωρολογοποιία υψηλών προδιαγραφών. Τα τεκμήρια της υπεροχής του HUAWEI

WATCH Ultimate θα τα βρείτε στις γραμμές που ακολουθούν…

Με δύο εξίσου γοητευτικές εκδόσεις του WATCH Ultimate, η HUAWEI βάλθηκε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και να μετατρέψει τον πονοκέφαλο του εντοπισμού του ιδανικού smart watch σε ένα δίλημμα επιλογής της εμφάνισης που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ μας, Voyage Blue ή Expedition Black. Όποια κι αν είναι η δική σας προτίμηση, θα έχετε τουλάχιστον 5+1 λόγους που θα σας κάνουν περήφανους για το νέο σας ρολόι, επιβραβεύοντας μέχρι και το τελευταίο ευρώ της επένδυσής σας.

1) Λειτουργικός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής που παντρεύει στυλ με αντοχές

Με το WATCH Ultimate, η HUAWEI επαναπροσδιορίζει την αντίληψή μας για το design υψηλής αισθητικής και την ποιότητα κατασκευής στα «έξυπνα» ρολόγια. Το σώμα του Ultimate έχει κατασκευαστεί από ένα ιδιαίτερο κράμα υγρού μετάλλου που έχει ως βάση το ζιρκόνιο, προκειμένου να εγγυηθεί μοναδικές αντοχές απέναντι στην κακομεταχείριση και τα χτυπήματα. Η μεγάλη και εξαιρετικά φωτεινή LTPO AMOLED οθόνη προστατεύεται με ένα στρώμα ανθεκτικού κρυστάλλου από ζαφείρι. Η Voyage Blue έκδοση αντλεί έμπνευση από την θάλασσα και ως εκ τούτου προτάσσει ένα έντονο μπλε χρώμα στην κεραμική στεφάνη νανοτεχνολογίας. Όσο κομψό δείχνει τόσο… κτηνώδεις αντοχές έχει και το μεταλλικό μπρασελέ, καθώς έχει κατασκευαστεί από ένα κράμα τιτανίου που διαθέτει διπλάσια αντοχή από τον ανοξείδωτο χάλυβα, μα πολύ χαμηλότερο βάρος. Στη συσκευασία θα βρείτε και ένα πιο σπορ λουράκι από υδρογονωμένο καουτσούκ νιτριλίου (HNBR), το οποίο συναντάμε και στην Expedition Black έκδοση. Δεξιά της πρόσοψης υπάρχει το περιστρεφόμενο κουμπί «3D Rotating Crown» και από κάτω του το ρυθμιζόμενο κουπί «Function». Στην αριστερή πλευρά συναντάμε ένα επιπρόσθετο κουμπί, το «Assist».

2) Πλήρης εποπτεία φυσικής κατάστασης

Με δυνατότητα για ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG) ιατρικού επιπέδου (με πιστοποίηση CE MDR) και για ανίχνευση αρτηριακής ανελαστικότητας, το HUAWEI WATCH Ultimate ξεχωρίζει για την ολοκληρωμένη εποπτεία της υγείας. Ο απόλυτος σύμμαχος ευεξίας μπορεί, επίσης, να παρακολουθήσει την ποιότητα ύπνου, το στρες και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (SpO2).

3) Κατασκευασμένο για περιπέτεια και εξερεύνηση

Το «Expedition Mode» είναι ιδανικό για όσους απολαμβάνουν την περιπέτεια στην φύση, για αυτούς που αγαπούν το ελεύθερο κάμπινγκ και για εκείνους που φεύγουν για πεζοπορία και… ξεχνούν να επιστρέψουν! Η τεχνολογία Precision Dual–Frequency Five–System GNSS εξασφαλίζει άμεσο και αξιόπιστο εντοπισμό θέσης, ενώ όλα τα σχετικά δεδομένα της εξερεύνησής σας σε κάθε δάσος και βουνοπλαγιά συνοδεύονται από χρήσιμα outdoor εργαλεία και πολύτιμες ενδείξεις για τη φυσική σας κατάσταση.

4) Smart λειτουργίες

Πιστό στο «smart» συνθετικό του όρου «smart watch», το HUAWEI WATCH Ultimate υποστηρίζει κάθε σύγχρονη λειτουργία που θα περιμέναμε από ένα «έξυπνο» ρολόι στις μέρες μας. Συνεργάζεται άψογα όχι μόνο με κινητά της HUAWEI αλλά και με οποιαδήποτε άλλη Android ή iOS συσκευή, χαρίζοντας στον τυχερό κάτοχό του τη δυνατότητα να απολαμβάνει κλήσεις Bluetooth, γρήγορες απαντήσεις σε μηνύματα, αναπαραγωγή μουσικής, notification εφαρμογών κ.ά.

5) Δίπλα σας μέχρι και σε κατάδυση στα 100 μέτρα!

Η λειτουργία «Scuba Diving» δεν απευθύνεται μόνο σε όσους… παιχνιδίζουν στα ρηχά για ψαροντούφεκο αλλά και σε όσους επιδίδονται σε καταδύσεις μέχρι και 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Χάρη σε έναν καινοτόμο αδιάβροχο σχεδιασμό, πιστοποιημένο με ISO 22810 και EN13319, το HUAWEI WATCH Ultimate ανταποκρίνεται σε ακραίες πιέσεις (έως και 24 ώρες σε βάθος 100 μέτρων). Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τη στεγανοποίησή του, το Ultimate διατηρεί τις δυνατότητες ήχου ακόμα και κατά τη διάρκεια των καταδύσεών σας. Μπορείτε μάλιστα να ορίσετε πάνω από 20 υπενθυμίσεις για να διευκολύνετε την οργάνωση των καταδυτικών σας σχεδίων. Το ρολόι επιστρατεύει τον αλγόριθμο αποσυμπίεσης Bühlmann, διαθέτει 4 εναλλακτικά mode κατάδυσης και επιτρέπει την παρακολούθηση όλων των απαραίτητων σχετικών δεδομένων, παρέχοντας ταυτόχρονα προτάσεις σε πραγματικό χρόνο.

+1) Διευρυμένη αυτονομία μπαταρίας με ταχύτατη φόρτιση

Αναμφίβολα συναρπαστική η πεντάδα των παραπάνω highlights, αλλά αν η μπαταρία ενός ρολογιού δεν επαρκεί ούτε για να βγάλει μια πολυάσχολη μέρα, τότε καλύτερα να το κάνετε… ρολόι τοίχου! Ευτυχώς, η HUAWEI φημίζεται για τη διευρυμένη αυτονομία όλων της των wearable συσκευών και το Ultimate δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η μπαταρία του μπορεί να επιτρέψει στο ρολόι να βρίσκεται αδιάκοπα στον καρπό σας για έως και 14 συνεχόμενες ημέρες πριν σας ζητήσει επαναφόρτιση. Όταν φτάσει αυτή η στιγμή, ακόμα και μια δεκάλεπτη στάση στον φορτιστή είναι αρκετή να επαναφέρει το 25% της στάθμης της μπαταρίας, ενώ 60 λεπτά επαρκούν για μια πλήρη φόρτιση.

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της Huawei που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες της, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 7 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

The post 5+1 highlights του νέου HUAWEI WATCH Ultimate appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα