Huawei Christmas Offers: Μάθετε ποιες συσκευές αλλάζουν το status τους από «value for money» σε… «ληστεία καταστήματος»!

Δώρα για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, ακόμα και για Φώτα θα μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε, χάρη στις μοναδικές εορταστικές προσφορές της Huawei. Με τις τιμές που ισχύουν έως τις 10 Ιανουαρίου, θα έχετε την αίσθηση πως θα χτυπήσει συναγερμός μετά την απομάκρυνση

από το ταμείο!

Η Huawei δεν έχει κερδίσει τυχαία τη θέση της στο σύγχρονο τεχνολογικό… στερέωμα. Τη διεκδίκησε με πάθος, καταθέτοντας αξιοζήλευτες προτάσεις που παρά τα προηγμένα τεχνολογικά τους χαρακτηριστικά, διατηρούν τις τιμές τους σε λογικά επίπεδα. Όταν η συγκεκριμένη εταιρεία, λοιπόν, αποφασίζει να κάνει εορταστικές προσφορές, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ένα: ο χώρος κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο να πλημμυρίσει με τις συσκευές της! Έως και τις 10 Ιανουαρίου 2021, λοιπόν, μπορείτε μέσω του  δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei να αποκτήσετε smartphones, laptops, tablets και wearables σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Android κινητά που έκλεψαν την παράσταση!

Στο allaboutandroid.gr  λατρεύουμε το ανοιχτό οικοσύστημα του Android και τις συσκευές κάθε κατηγορίας που αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα του δικαιώματος στην επιλογή. Το 2020 η Huawei απέδειξε πως όχι μόνο το Android δεν πρέπει να είναι μονοπώλιο της Google, αλλά ότι μπορούν να υπάρξουν βιώσιμες εναλλακτικές, όπως το ραγδαία αναπτυσσόμενο AppGallery. Μια πλειάδα Huawei smartphones, από πρωτοκλασάτα flagships, όπως αυτά της σειράς P40, μέχρι mid-range «διαμάντια» έρχονται σε ακόμα πιο δελεαστικές τιμές. Αναλυτικά, μέχρι τις 10/1 μπορείτε να αποκτήσετε σε προσφορά τα P40Pro, P40, P40 lite, P Smart S, P40 lite e, Y6P, Y5P, P30 Pro 128, Nova 5T, P30 lite και Y7 2019.

Το ιδανικό «ταίρι» του smartphone σας

Η λειτουργικότητα ενός Android smartphone μπορεί να πολλαπλασιαστεί όταν πλαισιωθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Και στην κατηγορία των wearables η Huawei πρωτοστατεί, φέρνοντας στην ελληνική αγορά μια πλειάδα από smartwatches που διακρίνονται για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και το υψηλής αισθητικής design τους. Όπως και τα ακουστικά της εταιρείας, όλα τα ρολόγια είναι πλήρως συμβατά με Android (ακόμα και iOS, αν ανήκετε στο «αντίπαλο» στρατόπεδο) συσκευές. Με τη βοήθεια ενός Huawei smartwatch μπορείτε να επιλέξετε ποιες ειδοποιήσεις του smartphone σας θα μεταφέρονται στον καρπό σας, από SMS και μηνύματα στα social media μέχρι mail και events ημερολογίου. Παράλληλα, μπορείτε να ελέγχετε την αναπαραγωγή της μουσικής και φυσικά να έχετε εικόνα της υγείας σας και κάθε αθλητικής σας δραστηριότητας. Κι αν πιστεύετε πως ένα «έξυπνο» ρολόι αποτελεί τεχνολογική πολυτέλεια, μάλλον δεν έχετε δει τις τιμές των χριστουγεννιάτικων προσφορών της της Huawei: τα smartwatches Watch GT 2 Pro με δώρο τα FreeBuds 3i, Watch GT 2 W–Gold, Watch GT 2 M, Watch GT 2e, Watch Fit, Watch GT αλλά και τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά FreeBuds 3 σάς περιμένουν πιο οικονομικά από ποτέ!

Laptops που συνεργάζονται άψογα με το κινητό σας

Η Huawei δεν μπήκε απλά στην αγορά των φορητών υπολογιστών, αλλά έφερε τα πάνω-κάτω με laptops που παντρεύουν χαμηλό βάρος και πανέμορφο σχεδιασμό με μοναδικές τεχνολογικές αρετές. Για τον κινεζικό κολοσσό, η προσιτή τιμή δεν σημαίνει θυσία σε κομβικά τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έθετε σε κίνδυνο την εμπειρία του χρήστη. Η χρήση ενός Huawei υπολογιστή οφείλει να είναι απολαυστική και όποιο από τα MateBook X Pro, MateBook 13, MatePad Pro, MateBook D 14″ και MateBook D 15″ κι αν αποκτήσετε, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων προσφορών, θα το έχετε στο πλευρό σας για αρκετά χρόνια.

Ως χρήστες Huawei smartphones, αυτό που έχουμε λατρέψει, βέβαια, στα laptops της εταιρείας είναι η αμεσότητα της σύνδεσης με το Android κινητό μας. Η λειτουργία Huawei Share OneHop επιτρέπει στο smartphone και στο laptop σας να συνδέονται και να επικοινωνούν με ένα απλό άγγιγμα, δίνοντάς σας πλήρη εποπτεία του κινητού στην οθόνη του υπολογιστή. Με τη βοήθειά της, η οθόνη του smartphone μεταφέρεται σε χρόνο μηδέν στην οθόνη του MateBook. Κι αν θεωρείτε πως η χρησιμότητα του Huawei Share περιορίζεται στο να βλέπετε τα μηνύματά σας ή τις κλήσεις του κινητού που έχετε στην τσάντα σας σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του laptop, δεν έχετε συλλάβει παρά μόνο ένα μικρό ποσοστό της λειτουργικότητας του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού. Ο… αιώνιος γόρδιος δεσμός του «πώς θα μεταφέρω αρχεία από το κινητό μου στο PC» και το αντίστροφο, λύνεται με ένα απλό drag & drop, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε σημείο που δεν έχετε πρόσβαση στο internet, καθώς ο φορητός υπολογιστής επικοινωνεί απευθείας με το smartphone σας. Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο και το touchpad του MateBook για να χειριστείτε το smartphone σας.

Android tablets… πολλαπλών χρήσεων!

Παρά τη λογική τιμή τους, τα tablets της Huawei απέχουν έτη φωτός από τις μέτριες λύσεις που μάστιζαν την κατηγορία προ λίγων ετών. Πρόκειται για ισχυρές Android συσκευές που σε αρκετούς τομείς μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια ένα laptop, παρέχοντας μια οικονομική μα αξιόπιστη λύση για τηλεκπαίδευση και οικιακή ψυχαγωγία, για online ενημέρωση ή αποστολή mails και browsing στα social media. Φωτεινές οθόνες, ποιοτικά ηχεία, ταχύτατοι επεξεργαστές και πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας συνθέτουν ένα δυνατό portfolio. Αυτά τα Χριστούγεννα τα MatePad 4+64 LTE, MatePad 4+64 WIFI, T5 3+32 WIFI, T10s 2+32 WIFI, T5 2+16 WIFI και T3 2+16 LTE σάς περιμένουν σε μοναδικές τιμές για να γίνουν δικά σας ή για να φέρουν χαμόγελα ευτυχίας στα πρόσωπα όσων τα δωρίσετε!

Αναζητήστε τις Huawei Christmas Offers μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

The post Huawei Christmas Offers: Μάθετε ποιες συσκευές αλλάζουν το status τους από «value for money» σε… «ληστεία καταστήματος»! appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα