Conference League τελικός 2024: Σύσκεψη για τον σχεδιασμό μέτρων ασφαλείας στο Opap Arena

Τη Δευτέρα έχει προγραμματισθεί να γίνει η πρώτη επιτελική σύσκεψη για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας στο Opap Arena, ενόψει του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα. Η σύσκεψη θα γίνει υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και θα πάρουν μέρος ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που θα έχουν την επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων που θα ληφθούν. Παρόντες θα είναι και

οι υπεύθυνοι της UEFA. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή έχει ήδη ανεβάσει ειδική σελίδα στην οποία αναρτώνται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τον τελικό και ενημερώνεται συνεχώς.

Βασικό κεφάλαιο στο site του τελικού αποτελεί το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί, το Opap Arena. Μάλιστα, περιλαμβάνονται πληροφορίες για όσους θέλουν να ταξιδεύσουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, για τα μέσα μεταφοράς, τις εκδηλώσεις για τους φιλάθλους και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος στην Αθήνα, όπως και χρηστικές πληροφορίες για άτομα με αναπηρία.  Όλος ο σχεδιασμός έχει επίκεντρο το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ καμία σκέψη δεν υπάρχει για αλλαγή της έδρας του μεγάλου τελικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα