ISIS : Πόλεμος στον Χριστιανισμό μέχρις εσχάτων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το ISIS με μήνυμα που αποστέλλει σε όλους τους τζιχαντιστές που κατοικούν στον δυτικό κόσμο, τους προτρέπει να επιτεθούν στον χριστιανισμό συνεχίζοντας τον πόλεμο που έχει ήδη ξεκινήσει με σωρεία τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ.

Προς Χριστιανούς : «Σπάστε το σταυρό»

Στο περιοδικό «Dabiq» που

αποτελεί ένα από τα κύρια μέσα προπαγάνδας τον τζιχαντιστών, οι χριστιανοί καλούνται «να σπάσουν τον σταυρό» ή να χάσουν την ζωή τους εμπλεκόμενοι σε «ένα μάταιο πόλεμο» ενάντια στο Ισλαμικό κράτος.

Στο εν λόγω κείμενο του περιοδικού, που τιτλοφορείται «Γιατί σας μισούμε, γιατί σας πολεμάμε», αναφέρεται μεταξύ άλλων :

Σας μισούμε, γιατί είστε άπιστοι. Σας μισούμε γιατί οι κοινωνίες σας αφήνουν ελεύθερα όσα ο Αλλάχ έχει απαγορεύσει, ενώ απαγορεύσουν πολλά από εκείνα που επιτρέπει, κάτι που δεν σας ενδιαφέρει γιατί έχετε διαχωρίσει κράτος και θρησκεία.Στην περίπτωση των άθεων, εσάς σας μισούμε και σας πολεμάμε γιατί δεν πιστεύετε στην ύπαρξη του Δημιουργού και Κυρίου σας.Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά του Ισλάμ και σας κηρύσσουμε τον πόλεμο. Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά των Μουσουλμάνων. Για τα drones και τα μαχητικά σας, που βομβαρδίζουν, σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν τους ανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο, και οι αχυράνθρωποί σας στη γη των μουσουλμάνων, τους καταπιέζουν, τους βασανίζουν και κηρύσσουν τον πόλεμο εναντίον μας. Σας μισούμε γιατί εισβάλλετε στις χώρες μας και σας πολεμάμε για να διώξουμε από αυτές.

Στο συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού, οι τελευταίες επιθέσεις που έγιναν στην Δύση χαρακτηρίζονται ως έλλογη συνέπεια του πολέμου που έχει ανοίξει η Δύση ενάντια στο Ισλαμικό Χαλιφάτο. Ενώ στοχοποιούνται διάφοροι θρησκευτικοί ηγέτες όπως ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, αλλά και ηγέτες των Κοπτών.

Ενώ ταυτόχρονα προειδοποιούν την Δύση ότι στο πόλεμο με το Ισλάμ θα ηττηθεί γιατί πολεμά ενάντια σε αυτούς που «έχουν συμμαχήσει με τον Αλλάχ». Ενώ αναφορικά με τις δολοφονικές επιθέσεις σε Ορλάντο και Καλιφόρνια, οι υπαίτιοι αποκαλούνται «ιππότες», ενώ καλούν επίσης τους τζιχαντιστές ανά τον κόσμο να ακολουθήσουν το παράδειγμα «των λιονταριών σε Γαλλία και Βέλγιο».

Το άρθρο ISIS : Πόλεμος στον Χριστιανισμό μέχρις εσχάτων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα