Survivor 4 – Μιχάλης Αρναούτης: Πρώτη αποχώρηση (30/12), ποιος είναι ο Mighty Mike

Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor 4 είναι γεγονός. Μια αποχώρηση μάλιστα που σημειώθηκε από την ομάδα των Διασήμων. Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο πρώτο Συμβούλιο, υπήρξε ισοπαλία μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Γιώργου Κοψιδά και έτσι ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι τέθηκαν αυτομάτως και οι δύο ως υποψήφιοι. Την Τρίτη ωστόσο οι Διάσημοι έχασαν ξανά την ασυλία στο Survivor

4 και κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα ένα πρόσωπο από την ομάδα τους. Ωστόσο για ακόμα μία φορά υπήρξε ισοψηφία. Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν και η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μιχάλης Αρναούτης. Το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η πιο δημοφιλής παίκτρια είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία υπέδειξε έναν ακόμα παίκτη προς αποχώρηση, επιλέγοντας την Αγγελική Λάμπρη.

Τελικά από τους πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor 4 τις λιγότερες θετικές ψήφους είχε ο Μιχάλης Αρναούτης κι έτσι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει ο Μιχάλης Αρναούτης.

Survivor 4: Η πρώτη αποχώρησηSurvivor 4 – Μιχάλης Αρναούτης: Ποιος είναι ο Mighty Mike

Ο Μιχάλης Αρναούτης είναι 41 ετών.

Είναι πυγμάχος.

Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike.

Έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ.

Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες.

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο.

Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους.

Σημαντικότερη διάκριση για εκείνον η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες).

Διεκδίκησε το 2007 και τον παγκόσμιο τίτλο της WBO.

Έχει δυο παιδιά.

Μένει στην Αμερική μόνιμα με την οικογένειά του αλλά από τον Μάρτη, λόγω κορονοϊού ζει οικογενειακώς στην Ελλάδα.

Μιχάλης Αρναούτης: Τα παιδικά χρόνια, οι καβγάδες

Ο επιτυχημένος πυγμάχος, είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη πριν από 7 χρόνια στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και είχε μιλήσει αναλυτικά για την πορεία της ζωής, τα παιδικά του χρόνια αλλά και για τους καβγάδες με τον πατέρα του και την πίεση που δέχτηκε για να τελειώσει το σχολείο!

«Δεν ήμουν φαν του διαβάσματος, ήθελα να πηγαίνω πρωί – απόγευμα στη προπόνηση, είχα πολλές απουσίες στο σχολείο. Με τους γονείς μου είχαμε φασαρίες για το τέλος του σχολείου. Ο πατέρας μου επέμενε να βγάλω το σχολείο. Στο γυμνάσιο ήμουν μαθητής του 16.». «Ο πατέρας μου μου έλεγε, θα βγάλεις μουστάκι, αλλά το σχολείο θα το τελειώσεις. Ήθελα να κάνω μόνο πυγμαχία!».

Στην ερώτηση που χάλασε τα πρώτα του καλά λεφτά είπε: «Τα πρώτα μου καλά λεφτά, τα χάλασα με την σύντροφό μου Ελένη στο Λας Βέγκας, όπου μετά από έναν αγώνα, καθίσαμε άλλες δυο εβδομάδες και κάναμε εκπληκτικές διακοπές».

Ο Μιχάλης Αρναούτης περιέγραψε στο παρακάτω video πως κατάφερε να ξεχωρίσει στο χώρο της πυγμαχίας και του αθλητισμού!

Keywords
Τυχαία Θέματα