Survivor spoiler ασυλία 29/6: Ποιος παίκτης κερδίζει

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor στις 5 και 6 Ιουλίου στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι. Οι πέντε εναπομείναντες παίκτες ανυπομονούν και σε κάθε αγώνισμα τα δίνουν όλα. Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις ώστε να βγει η τελική τετράδα. Η πρώτη αποχώρηση έγινε το βράδυ της Τρίτης (28/6), με τον Νίκο Γιάννη να λέει «αντίο» και σήμερα ξεκινά η διαδικασία για τη δεύτερη.

Ποιος θα επικρατήσει στον στίβο μάχης και θα κερδίσει την ασυλία; Σύμφωνα με τα spoilers, είναι

ο Άρης Σοϊλέδης. Μετά από μία ήττα ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει πιο δυνατός και πάει ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού. Ο ποδοσφαιριστής μοιάζει άλλωστε να είναι ο μόνος σίγουρος για τον ημιτελικό, αλλά ακόμη και για τον τελικό, λόγω της δυναμικής του. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες, μοιάζει να έχουν τις ίδιες πιθανότητες τόσο για αποχώρηση (αν βγουν υποψήφιοι φυσικά), όσο και για να κλείσουν «εισιτήριο» για τον ημιτελικό και στη συνέχεια για τον τελικό. Ποιος θα είναι λοιπόν ο πρώτος παίκτης που θα βγει στον… τάκο; Η Σταυρούλα θα ψηφιστεί από τους υπόλοιπους παίκτες και έτσι θα διεκδικήσει την είσοδό της στον ημιτελικό.

Αγώνας με έπαθλο… βόλτα και η χθεσινή αποχώρηση

Οι έξι παίκτες μπήκαν στο στίβο μάχης για να «παλέψουν» για ένα δείπνο σε βίλα και βόλτα με άλογα στην Πούντα Κάνα. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστή νίκησε στο αγώνισμα και παράλληλα κέρδισε το δικαίωμα να επιλέξει τρεις παίκτες να τον συνοδεύσουν. Ο Άρης επέλεξε να πάρει μαζί του την Μαίη, τον Στάθη και την Ασημίνα, η οποία «τσακώθηκε» με τον Νίκο Γιάννη επειδή της είπε ότι έχει κατεβάσει μούτρα.

Οι τέσσερις παίκτες απόλαυσαν τις δραστηριότητες που τους προσέφερε το έπαθλο στην Πούντα Κάνα.  Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος ήρθε. Ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor στην πιο κρίσιμη φάση είναι ο Νίκος Γιάννης. «Νιώθω ήρεμος. Στενοχωριέμαι που δεν θα συνεχίσω στο παιχνίδι. Είμαι ξεκάθαρος, θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα, που ξέρω πόσο έχει παλέψει στην έξω ζωή. Της αξίζει το τρόπαιο για το ήθος και την τιμιότητά που έχει δείξει» είπε ο Νίκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα