Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση 10/1: Ποιοι βρέθηκαν στον τάκο

Με τέσσερις γυναίκες στον τάκο για την αποχώρηση θα γίνει ο επόμενος αγώνας στο Survivor 2024. Πρόκειται για τις Δώρα Νικολή, Μαριλίνα Βακονδίου, Αδριάνα Καγιά και Ιωάννα Τζαβέλα από τους Μαχητές που ηττήθηκαν και στην 3η ασυλία, ενώ η MVP της εβδομάδας Ασημίνα Χατζηανδρέου με την επιλογή της, έσωσε τον Ρομπ Τζέιμς, καθώς βάσει των νέων κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ο καλύτερος παίκτης είχε

τη δυνατότητα να υποδείξει την 4η υποψηφιότητα και θα έπρεπε οι υποψήφιοι να είναι του ίδιου φύλου. Μάλιστα ο Σκωτσέζος που γλίτωσε τον τάκο, έριξε και ένα ζεϊμπέκικο.Ο Ρομπ που είχε βγει στον τάκο από την 2η ψηφοφορία μετά από αυτή της Δώρας Νικολή, στο επεισόδιο της Τρίτης (9/1) αναφέρθηκε στις κλίκες και τα παρεάκια.

Η εξομολόγηση της Ανδριάνας για την ανορεξία

Οι παίκτες έχουν αρχίσει, βήμα βήμα, να λύνονται και να μιλούν για τον εαυτό τους. Μια από αυτούς ήταν και η Ανδριάνα Καγιά η οποία μίλησε για την δυσκολία που αντιμετώπισε με την υγεία της. Στην προσωπική της συνέντευξη, εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την νευρική ανορεξία και αποκάλυψε πως κατάφερε να το ξεπεράσει, μέσα από το επάγγελμα που επέλεξε. Λίγο πριν ξεκινήσει λοιπόν, ο τελευταίος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας η παίκτρια άνοιξε την καρδιά της στο τηλεοπτικό κοινό.

«Αν ήθελα να κάνω την αυτοκριτική μου είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος αλλά επειδή έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου με έχουν κάνει δυνατή. Να αναφερθώ στη μεγαλύτερη δυσκολία, είχα νευρική ανορεξία. Κατάφερα να το ξεπεράσω μόνη. Επελεξα το επαγγελμα τις κοινωνικής λειτουργού για να εντοπίσω τα αίτια και με βοήθησε να ξεπεράσω την πάθηση μου. Με συγκινεί το γεγονός ότι όταν θέλει ένας άνθρωπος κάτι πολύ, το καταφέρνει. Και εγώ το ήθελα πολύ και το κατάφερα.»

Survivor 2024: Η Ασημίνα έκανε μπάνιο την Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά λίγο πριν τον αγώνα αποκάλυψε ότι κάνει μπάνιο με την βοήθεια της Ασημίνας Χατζηανδρέου προκαλώντας γέλιο τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. «Η αλήθεια είναι… Άσε. Θέλω να σου πω ότι αυτά τα tips δεν τα ήξερα. Δηλαδή ότι βρέθηκα χθες σε σημείο με την Ασημίνα να προσπαθεί με τα νερά στη λίμνη να με πλύνει και μου έλεγε: έλα μέσα, θα σε κάνω μπάνιο και εγώ της έλεγα βρε Ασημίνα μην μου τραβάς το εσώρουχο. Βρε μου λέει κάτσε να σε πλύνω» είπε η Μαρία Αντωνά. «Θα έχω να το λέω ότι με έπλυνε η Ασημίνα και δεν σιχαίνεται. Το σημαντικό είναι ότι δεν σιχαίνεται. Μπορεί να βάλει χέρι και να σε πλύνει…» πρόσθεσε.

Survivor 2024: Οι Διάσημοι έχουν δυσκολευτεί μόνο στην έλλειψη φωτιάς

Στους Διάσημους που απολαμβάνουν την ηρεμία των ασυλιών, αυτό που έχει δυσκολέψει πολύ τη διαβίωση τους είναι η έλλειψη της φωτιάς. Οι παίκτες μέχρι τώρα έχουν προτιμήσει να τρώνε μόνο καρύδες και το εσωτερικό από τον κορμό του φοίνικα, όπως τους έχει δείξει ο Αλέξης Παππάς. Κρατούν όπως είπαν τις προμήθειες, αφού δεν μπορούν να τις καταναλώσουν χωρίς να μαγειρέψουν. Η πείνα έχει αρχίσει να τους ενοχλεί αρκετά και αυτό το δήλωσαν στον Γιώργο Λιανό, ο Σάββας Γκέντσογλου κι ο Χρήστος Βολικάκης. Επιπλέον δεν μπορούν να δουν, όταν πέσει η νύχτα στην παραλία κι αυτό τους δυσκολεύει σε προσωπικές στιγμές, όπως τόνισε ο Νίκος Γκάνος.

Survivor 2024: Η ομάδα που κατέκτησε την τρίτη ασυλία (9/1) και ο MVP παίκτης

Οι δύο ομάδες, φαίνεται ότι είναι αρκετά δυνατές και ισάξιες αφού το ματς πήγαινε πόντο – πόντο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή οι μπλέ ισοφάρισαν του κόκκινους με την βαθμολογία λίγο πριν το τέλος να φτάνει στο 9-9. Έτσι λοιπόν, πήγαν στην τελική αναμέτρηση με flag race. Μετά λοιπόν από έναν συγκλονιστικό αγώνα γεμάτο ένταση, ανατροπές και αγωνία, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ρίχνει την καθοριστική βολή. Αμέσως μετά η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης με τα καλύτερα στατιστικά είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Έτσι εκείνη θα επιλέξει τον τέταρτο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα.

Survivor 2024: «Εδώ είναι ο Σπαρτιάτης», «Είναι αντιαθλητικό αυτό» – Άναψαν τα “αίματα” για τον πανηγυρισμό του Παύλου Παπαδόπουλου

Η αγωνία κατά τη διάρκεια του αγώνα χτύπησε “κόκκινο”, αφού οι δύο ομάδες διεκδίκησαν μέχρι τέλους την ασυλία με την τελική αναμέτρηση να γίνεται με Flag Race. Ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις με τους πανυγυρισμούς να ξεφεύγουν. Όταν, λοιπόν, ο Παύλος Παπαδόπουλος κέρδισε τον Άγγελο Γεωργουδάκη έκανε μία συγκεκριμένη εριστική κίνηση με την οποία έθιξε τον Φάνη Μπολέτση και έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του. «Εδώ είναι ο Σπαρτιάτης» είπε ο Παύλος κατά τον πανηγυρισμό της νίκης του «Σε έβρισε κανείς; Με έβρισες! Είναι αντιαθλητικό αυτό» τόνισε ο Φάνης. «Σε έβρισε κανένας; Ο πανηγυρισμός μου είναι αυτός» απάντησε.

Survivor 2024: Ο τρίτος και τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές, κλήθηκαν στο συμβούλιο να αναδείξουν τον τρίτo υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα ενώ από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ως MVP παίκτρια υπέδειξε και τον τέταρτο παίκτη. Η κάλπη “μίλησε” και οι μπλε ομάδα ψήφισε την Ανδριάνα Καγιά ως τρίτο μονομάχο με 8 ψήφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor,101