Zahia Dehar: Οι Γάλλοι αποφάσισαν

Zahia Dehar: Η Ζahia Dehar απασχόλησε για πρώτη φορά την κοινή γνώμη στη Γαλλία όταν έγινε γνωστό ότι έκανε σεξ επί πληρωμή με Γάλλους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Τότε ήταν μόλις 16 ετών. Οι Franck Henry Pierre Ribéry, Karim Mostafa Benzema, Sidney Rodrigue Noukpo Govou και Hatem Ben Arfa ήταν στο πελατολόγιο της. Όλοι τους αντιμετώπισαν βαριές κατηγορίες για σεξουαλική συνεύρεση με την ανήλικη. Ωστόσο, η ίδια τότε είχε

δηλώσει πως δεν γνώριζαν πόσο χρονών είναι αφού τους είχε πει ψέματα για την ηλικία της. «Τους είχα πει ψέματα για την ηλικία μου. Να τους αφήσετε ήσυχους. Ήταν τόσο καλοί μαζί μου. Με είχαν κακομάθει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δέκα χρόνια μετά όμως αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Στα 27 της η Zahia, όπως κάθε καλό κορίτσι, έκανε στροφή στην καριέρα της. Έγινε πρωταγωνίστρια στον κινηματογράφο. Και συγκεκριμένα σε μια ταινία της Γαλλίδας σκηνοθέτη Rebecca Zlotowski. Η τελευταία φέρει τον σχετικό τίτλο «Ένα εύκολο κορίτσι». Και εδώ μπαίνουν στην ιστορία οι Γάλλοι κριτικοί κινηματογράφου. Άλλοι την αποθέωσαν. Άλλοι την έστεψαν ακόμα και διάδοχο της Βrigitte Bardot. Άλλοι πάλι έχουν τις αμφιβολίες τους.

Zahia Dehar: 2.000 ευρώ την ώρα η ταρίφα

Η Zahia είχε φήμη στον χώρο του escort. Χρέωνε γι’ αυτό 2.000 ευρώ την ώρα τις υπηρεσίες της. Απέκτησε όμως φήμη και στον χώρο του κινηματογράφου. Πήρε ήδη το βραβείο SACD 2019 στις Κάννες. Η ίδια δήλωσε πως ενσάρκωσε το ρόλο της πειστικά επειδή αξιοποίησε τη μέχρι τώρα εμπειρία της στην εργασία στο σεξ.

Zahia Dehar: Τι έγραψαν οι εφημερίδες

Η «Le Monde» έγραψε: «Για έναν πρώτο ρόλο στον κινηματογράφο, η νεαρή ηθοποιός φέρνει στοιχεία της εμπειρίας της στο πανί». To έγκριτο περιοδικό κινηματογράφου Première δε: «Η Ζahia αποτελεί την καρδιά, το σώμα και την ψυχή αυτής της ταινίας». H «Le Parisien» σχολίασε: «Η εντύπωση αυτή ενισχύεται από την ερμηνεία της ηθοποιού, από τις αισθησιακές της καμπύλες και την αθωότητα της ομιλίας της». Η «Liberation» σημείωσε: «Υπάρχει μια νωχελικότητα στην ερμηνεία της Ζahia Dehar η οποία μας θυμίζει έντονα την Brigitte Bardot».

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η Zahia είχε κυκλοφορήσει μια δική της σειρά εσωρούχων. Την παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού για το φθινόπωρο χειμώνα 2012-2013. Τότε ήταν μόλις 20 ετών και είχε κάνει θετικά σχόλια γι’ αυτήν ακόμα και ο Karl Lagerfeld.

Keywords
Τυχαία Θέματα