Αλέξης Γεωργούλης – Ευρωεκλογές 2024: Με εξιτάρει η ιδέα μιας δεύτερης θητείας

Ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, ύστερα από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου εις βάρος του, που αφορά βιασμό και ξυλοδαρμό. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μέσω σύνδεσης Skype με την εκπομπή του TRT «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Ο Νίκος Καρβέλας υποψήφιος στις ευρωεκλογές

Καθ’

όλη τη διάρκεια της συζήτησης με τον Σωτήρη Πολύζο, ο Αλέξης Γεωργούλης περιέγραψε το έργο που έχει αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο στον τομέα του Πολιτισμού, αλλά και το τι θα σήμαινε για εκείνον, μια δεύτερη θητεία ως ευρωβουλευτής. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος θέλησε να αφήσει το σχόλιό του για το ζήτημα των κατηγοριών.

Ο Σωτήρης Πολύζος είπε σε κάποιο σημείο,

«Κάποιος θα πει “έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;” Αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα βροντοφώναζε αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει ανακοινώσεις και πάμε παρακάτω». Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν αντέδρασε στο παραπάνω και συνέχισε τη συζήτηση από εκεί που την άφησαν νωρίτερα. Αναφερόμενος στο σκεπτικό του να διεκδικήσει την επανεκλογή του στις ευρωεκλογές, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε: «Υπάρχουν προτάσεις. Οι ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ. Θα ήθελα να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία με βάση όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Γεωργούλης – Ευρωεκλογές 2024,alexis georgoulis – evroekloges 2024