Απόλυση Τεμπονέρα: Σε κλίμα διχασμού ξεκινά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Διονύσης Τεμπονέρας απολύθηκε από επιστημονικός συνεργάτης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με το παρασκήνιο της κίνησης Κασσελάκη να εξηγεί την «έκρηξή» του στη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τρίτης (20/02). Η απόλυση Τεμπονέρα έγινε παραμονή της εκδήλωσης της Κεντροαριστεράς, με τίτλο «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος», την οποία συνδιοργάνωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση μάλιστα, όταν ο συντονιστής είπε

στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβεί να μιλήσει, εκείνος απάντησε πως «έχω εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ εδώ», εννοώντας τον ίδιο τον Διονύση Τεμπονέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τεμπονέρας είχε ενημερωθεί τότε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι με απόφαση Κασσελάκη απολύεται από επιστημονικός συνεργάτης. Πληροφορίες λένε ότι στη  συνεδρίαση της Π.Γ υπήρξε και δυσφορία από τον Γιώργο Βασιλειάδη για τον χειρισμό του ερωτηματολογίου στον isyriza. Αξίζει να σημειωθεί αρχικά, πως ο αναπληρωτής γραμματέας δεν διαφωνεί επί της ουσίας με το περιεχόμενο του ερωτηματολογίου.

Ωστόσο όταν διαπίστωσε πως – ενώ σύμφωνα με το καταστατικό είναι εκείνος υπεύθυνος για τον isyriza- δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα του isyriza στο συγκεκριμένο ημερολόγιο, αυτό προκάλεσε την ενόχλησή του, καθώς στο παρελθόν ήταν κάτι που άπτονταν της δικαιοδοσίας του. Πρόκειται για ένα ακόμα «επεισόδιο», το οποίο όμως έληξε στην συνεδρίαση της Τρίτης αλλά έρχεται να προστεθεί στα τελευταία σκηνικά έντασης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όλα αυτά την στιγμή που ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου του κόμματος στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλυση Τεμπονέρα, ΣΥΡΙΖΑ,apolysi tebonera, syriza