Εντέν Αζάρ μεθυσμένος: Ένα απίθανο χατ τρικ… υπό την επήρεια αλκοόλ

Οι περισσότεροι από εμάς έχει τύχει, κάποια στιγμή, να βγούμε για μια βραδινή έξοδο, η οποία καταλήγει να τελειώνει τα ξημερώματα. Η βασική διαφορά είναι ότι την επόμενη ημέρα δε χρειάζεται να παίξουμε μπάλα, και σίγουρα όχι σε ένα ευρωπαϊκά υψηλό επίπεδο. Κάτι που δεν ισχύει για τον Εντέν Αζάρ, τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος, ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 32 ετών, αγωνίστηκε σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες και του άρεσε να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών, ο Αζάρ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή καριέρα. Ωστόσο,

αυτή ίσως θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη εάν δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και εάν προσέγγιζε το ποδόσφαιρο όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για παράδειγμα. Εάν, δηλαδή, είχε προσέξει λίγο παραπάνω τον εαυτό του.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο παίκτης ήταν ειλικρινής και ξεκάθαρος. Οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε κατανοούσαν πολύ καλά τις ιδιαιτερότητές του. Όταν έπρεπε να ξεκουραστεί, δεν είχε νόημα να μπουν στη διαδικασία να τον ψάχνουν. Ήξεραν ότι θα τον έβρισκαν κάπου να πίνει ή να τρώει, ή και τα δύο ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια των ρεπό, το μόνο βέβαιο ήταν ότι θα εμφανιζότανε κατά 5 κιλά βαρύτερος (τουλάχιστον).

«Κάθε καλοκαίρι έβαζα τέσσερα ή πέντε κιλά»

«Κάθε καλοκαίρι έβαζα τέσσερα ή πέντε κιλά γιατί σκεφτόμουν ότι δίνεις τόσα πολλά για 10 μήνες, βάζεις το σώμα σου στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε η άδειά σου είναι η άδειά σου. Μην μου ζητάς να κάνω τίποτα! Μου αρέσει να είμαι με την οικογένειά μου, να πηγαίνω στην παραλία, οπότε μην μου ζητήσεις να τρέξω σε αυτές τις τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο στην παραλία με τα παιδιά μου, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά μην μου ζητήσεις να τρέξω. Λατρεύω τα πάντα με την οικογένεια και τους φίλους. Αν μου ζητήσεις να φάω κάτι, θα φάω. Ακόμα κι αν δεν μου αρέσει θα φάω!» ομολόγησε με πλήρη ειλικρίνεια σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Ως Βέλγος, αγαπάω τις μπύρες γιατί η χώρα μου έχει τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο, οπότε δεν σας λέω ότι έπινα κάθε μέρα γιατί δεν είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές μετά από ένα καλό παιχνίδι, μία ή δύο είναι ωραία». Η αλήθεια είναι, πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Τσέλσι και ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του οι μπυραρίες του Λονδίνου είχαν ως θαμώνα τον Αζάρ και την παρέα του!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eden Hazard (@hazardeden_10)

Όλη η ιστορία

Εκείνο τον καιρό, ο Εντέν Αζάρ προετοιμαζόταν να φύγει από τη Λιλ με προορισμό την Τσέλσι και επακόλουθα τις παμπ της Αγγλίας. Στον τελευταίο αγώνα, συνέβη ένα θρυλικό περιστατικό ενώ φορούσε τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Σε ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον κόντρα στην Νανσί, ο Βέλγος ήθελε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του με ένα ποτάκι το προηγούμενο βράδυ.

Το ένα φέρνει το άλλο, όμως, και έτσι την επόμενη ημέρα, ο Αζάρ πήγε να παίξει χωρίς καν να βρει τον χρόνο να περάσει από το σπίτι του! Έχοντας καταναλώσει το αλκοόλ του, μπήκε στην ενδεκάδα και χρειάστηκε μόλις μισή ώρα για να φτάσει σε ένα χατ-τρικ που ήταν απολύτως αντιπροσωπευτικό της ποδοσφαιρικής του αξίας. Επειδή, εκτός από την προδιάθεση για φαγητό και μπύρα, ο Βέλγος έχει και αίσθηση του χιούμορ, αργότερα δήλωσε ότι δεν ήταν καν τόσο καλός σε εκείνο το ματς. Απλά, οι αντίπαλοι τον άφηναν να σκοράρει θέλοντας και αυτοί να τον τιμήσουν για την προσφορά του στο γαλλικό πρωτάθλημα, πριν τον αφήσει για πάντα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eden Hazard (@hazardeden_10)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εντέν Αζάρ,enten azar