Επόπτης ποιότητας εκπαίδευσης αίτηση 2024: Πού γίνονται οι υποβολές

Διαθέσιμη μέσω του gov.gr είναι η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης, όπως ανακοίνωσαν από κοινού τα υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα, η πρόσκληση αφορά σε δεκατρείς (13) κενές θέσεις των Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης και οι ενδιαφερόμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης μπορούν μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου να υποβάλουν αίτηση χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς

κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους στο σχετικό πεδίο της εφαρμογής. Όπως διευκρινίζεται, η πρόσκληση δεν απευθύνεται στα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ).

Για την διαδικασία θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και να επισυνάψετε το βιογραφικό σας. Επιπλέον, υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν υπεύθυνα ότι:

α. δεν αποχωρούν υποχρεωτικά από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης εντός ενός (1) έτους από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων.
β. δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του τα κωλύματα επιλογής της παρ. 11 του άρθρου 31 του ν. 4823/2021.
γ. επιτρέπουν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν γίνονται δεκτά συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής πρέπει να συντρέχουν κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιοτήτων. Οι θέσεις των Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης εδρεύουν στην εκάστοτε Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καταλαμβάνονται από Σύμβουλους Εκπαίδευσης, των οποίων η έδρα βρίσκεται σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης των μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) δεν δύνανται να υποβάλουν αίτηση για επιλογή σε θέση Περιφερειακού Επόπτη Ποιότητας της Εκπαίδευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επόπτης, 2024, Πού,epoptis, 2024, pou