Γάμος-βόμβα! Πρώην Έλληνας βουλευτής παντρεύτηκε γιο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας – Τι λέει ο Βερύκιος

Στην Αμερική, μακριά από τον αδιάκριτο φακό των παπαράτσι, επέλεξαν αν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου γοητευτικός Έλληνας πρώην βουλευτής και «ασυμβίβαστος» γιος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας. Η είδηση κυκλοφόρησε την ώρα που τα ληξιαρχεία ολόκληρης της χώρας μας άρχισαν να δέχονται τα πρώτα σύμφωνα συμβίωσης.

Οι δυο ερωτευμένοι νεαροί άνδρες ταξίδεψαν στις ΗΠΑ, στις αρχές Ιανουαρίου, και η αμοιβαία αγάπη τους οδήγησε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso».

Το ειδύλλιο του γκέι ζευγαριού

άνθισε τις μέρες των συζητήσεων των άγριων Μνημονίων και σύντομα οδηγήθηκε στον γάμο, ενώ συχνά οι δυο τους φιλοξενούνταν στις σελίδες περιοδικών αγκαζέ με εντυπωσιακές δεσποινίδες, για να μην υποπτευτεί κανείς τίποτα.

Τέλος, οι νιόπαντροι άνδρες κατέχουν σημαντικούς τίτλους σπουδών, με πτυχία και διδακτορικά από διακεκριμένα πανεπιστήμια.

Η άποψη του Βερύκιου

Σήμερα, ρώτησε τον Δήμο Βερύκιο η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τι ακριβώς συμβαίνει με τη συγκεκριμένη ιστορία και απάντησε ότι η είδηση δεν ισχύει: «Διαψεύδω κατηγορηματικά την είδηση πρόκειται για κακοήθεια εναντίον του ανθρώπου» η ιστορία θα μπορούσε να λήξει εκεί όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή άθελα της φωτογράφισε τον έναν εκ των πρωταγωνιστών λέγοντας ότι ο βουλευτής είχε απασχολήσει με βίντεο στο διαδίκτυο. Φυσικά παρενέβη η αρχισυντάκτρια από το κοντρόλ και την σταμάτησε…

Keywords
Αναζητήσεις
δημος βερυκιος γαμος, δημος βερυκιος οικογενεια
Τυχαία Θέματα