Γερμανία – αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς: Νεκρός και τραυματίες

Γερμανία – αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς: Τρελή πορεία πάνω σε πεζούς πραγματοποίησε ένα αυτοκίνητο σε ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο, στην πόλη Κέμπεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, αφήνοντας έναν νεκρό και τουλάχιστον τρεις τραυματίες, σύμφωνα με όσα ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να ξέφυγε από τη λωρίδα που οδηγούσε και να κατευθύνθηκε προς τα δεξιά, στον ποδηλατόδρομο, για ανεξήγητη μέχρι στιγμής αιτία. Οι τραυματίες παρελήφθησαν από το σημείο του ατυχήματος με ελικόπτερο διάσωσης.

Σύμφωνα με το κανάλι RTL ο νεκρός ήταν ένα παιδί.

dir="ltr">Nach einem schweren Verkehrsunfall ist in #Kempen die #TönisbergerStraße #Königshütte zwischen #HülserStraße und #B9 gesperrt.
Bitte umfahren Sie den Bereich weiträumig, wir melden, wenn die Straße wieder befahren werden kann. pic.twitter.com/znR9L44iPH

— Polizei NRW VIE (@polizei_nrw_vie) October 29, 2020

Δείτε ακόμηΕξοργισμένος Βέμπερ με Τουρκία – «Πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις, δεν πάει άλλο»Η μάχη κατά του κορονοϊού στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης των ηγετώνΣκίτσο του Latuff: Ερντογάν και Charlie Hebdo ταΐζουν το φίδι του εξτρεμισμούΕρντογάν: Απέναντι στην αμαρτωλή Ευρώπη υψώνεται η φωνή του μουσουλμανικού κόσμουΧυδαίο πογκρόμ από Τούρκους κατά Αρμενίων σε πόλεις της Γαλλίας
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Attiki Press
Γερμανία –, Νεκρός,germania –, nekros