Η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφίζεται ως sexy μαμά και προκαλεί πανικό!

Τους λόγους που ο ανδρικός πληθυσμός την έχει επιλέξει ως Sex-symbol μάς υπενθυμίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία φωτογραφήθηκε για εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Αν κάνω δεύτερο παιδί, θα το κάνω για να έχει ένα αδερφάκι ο Μάξιμος. Έχω κι εγώ έναν αδερφό, όπως και ο Παναγιώτης, τον οποίο τον διεκδίκησα μετά μανίας από τους γονείς μου και τελικά τα κατάφερα. Τον αγαπώ πολύ, είμαστε πολύ δεμένοι, στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλο και δεν θέλω το μωρό μου να στερηθεί αυτή τη συντροφιά στη ζωή του», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Down Town.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, που αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Nine, κατά την διάρκεια της συνέντευξης της, κλήθηκε να γράψει το υποθετικό σενάριο της ζωής της σε 25 λέξεις, με την ίδια να το περιγράφει ως εξής:

«Το πολιτικοποιημένο περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Η δήλωση στα τρία χρόνια μου: «Και εγώ θα γίνω ηθοποιός». Η Σμυρνιά γιαγιά. Η γέννηση του αδερφού. Τα καλοκαίρια στη Σητεία με τη γιαγιά και τον παππού, οι θεατρικές παραστάσεις που έστηνα. Το διαζύγιο των γονιών μου. Η δραματική σχολή με παρότρυνση του Βασίλη Διαμαντόπουλου, δάσκαλού μου στο εργαστήρι. Το θέατρο, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, ο γάμος, η γέννηση του μωρού μου!»

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν θα την ενοχλούσε σε περίπτωση που η εικόνα της ωραίας, αδύνατης και γεμάτης ενέργειας γυναίκας «τσαλακωνόταν», απάντησε:

«Αν ήταν για έναν ρόλο, φυσικά όχι! Προφανώς και δεν με νοιάζει να τσαλακωθώ! Αντίθετα, το επιζητώ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα