Μητσοτάκης ευρωεκλογές 2024: Μπορούμε να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τον πήχη του 2019

«Το τι θα γίνει στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον όλων μας. Γι’ αυτό η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές είναι αναγκαία και η ψήφος σας έχει μεγάλη σημασία» υπογράμμισε το Σάββατο από τη Χαλκίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι κάλπη των ευρωεκλογών δεν πρέπει να είναι μια χαλαρή κάλπη. «Η Ελλάδα του 2024

δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης γίναμε μια χώρα αξιοπρέπειας και από αυτήν την πορεία δεν πρέπει να αποκλίνουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το μήνυμα που θα βγει από την κάλπη της 9ης Ιουνίου είναι μια πανίσχυρη Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να υλοποιήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων τα επόμενα χρόνια. Συγκρίνουμε εθνικές εκλογές με εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές με ευρωεκλογές. Μπορούμε να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τον πήχη του 2019, τόνισε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε συστράτευση και συμπόρευση όλων των στελεχών, παλιών και νέων.

Απόλυτη η συνέπεια στις εθνικές γραμμές

Ο κ. Μητσοτάκης που έκανε μια μίνι ανασκόπηση για την πορεία του κυβερνητικού έργου, την πορεία της οικονομίας, της αγοράς εργασίας κ.α. κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα της αντιπολίτευσης και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το βράδυ των εκλογών η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι η μεγάλη νικήτρια.  Αναφέρθηκε επίσης και στη συνάντηση που θα έχει με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου λέγοντας ότι προσέρχεται σε αυτήν με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

«Έχω μία πολύ σημαντική επίσκεψη που θα γίνει μεθαύριο στην Τουρκία, στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης των σχέσεών μας με τη γείτονα χώρα. Με απόλυτη αυτοπεποίθηση και συνέπεια στις εθνικές γραμμές» είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Είμαστε όμως μία χώρα που είναι πολύ πιο ισχυρή. Οικονομικά, αμυντικά, γεωπολιτικά, με ένα πλαίσιο συμμαχιών που μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτά δεν ήταν δεδομένα και έγιναν με μεγάλη προσπάθεια».

Τα έργα στην Εύβοια

Όσον αφορά τα έργα που υλοποιούνται στην Εύβοια ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Επισκεφτήκαμε πριν από λίγο την Δημοτική αγορά. Ένα έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ”Τρίτσης”. Θα είναι ένα έργο αναφοράς όταν ολοκληρωθεί. Ένα μόνο μικρό παράδειγμα των σημαντικών παρεμβάσεων σε όλη τη χώρα» «Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα μεγάλο εργοτάξιο και είμαστε χαρούμενοι που πλέον τα έργα παραδίδονται» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «στην Εύβοια είχαμε πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Η παράκαμψη της Χαλκίδα επιτέλους ξεκινά». «Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο έργο του κάθετου οδικού άξονα, έργο αναφοράς για ολόκληρη την Εύβοια» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο βόρειος άξονας της Εύβοιας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για εμένα και την κυβέρνηση συνολικά» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, 2024, Μπορούμε, 2019,mitsotakis, 2024, boroume, 2019