Μόνο για άντρες: Άγγιξε την εκεί και «πάρτε» φωτιά!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν νομίζετε ότι ξέρετε πού να αγγίζετε τη γυναίκα, κάνετε μεγάλο λάθος. Υπάρχουν κάποια σημεία- κλειδιά πέρα από τα παραδοσιακά, που σας έχουν ξεφύγει. Είναι εκείνα τα σημεία στα οποία συγκεντρώνονται πολλές νευρικές απολήξεις του γυναικείου σώματος πράγμα που κάνει τον ερεθισμό της πολύ εύκολο! Δείτε τα, ώστε να την κάνετε να παραδοθεί ολοκληρωτικά στο ερωτικό παιχνίδι!

1. Η λεκάνη

Οι γυναίκες τρελαίνονται γι’ αυτό, αρκεί να μην κάνετε το λάθος να προχωρήσετε. Η αναμονή θα είναι πολύ διεγερτική και για τους δυο σας.

2. Τα

πόδια.

Αγαπημένα των αντρών, αλλά και των γυναικών. Το άγγιγμα στα πόδια ερεθίζει σε όποιο σημείο κι αν γίνει, αλλά για περισσότερη φωτιά αγγίξτε τις πατούσες και το εσωτερικό των μηρών. Χρησιμοποιείστε λαδάκι για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

3. Τα μαλλιά και ο σβέρκος

Άγγιγμα που ανάβει, αλλά δίνει και την αίσθηση τρυφερότητας, ρίχνοντας την κατευθείαν στην αγκαλιά σας. Από κει και πέρα, έχετε το παιχνίδι στα χέρια σας.

4. Τα αυτιά.

Φιλήστε τη στους λωβούς των αυτιών και δείτε τον αισθησιασμό να ανάβει για τα καλά. Απαλά, χωρίς να δαγκώνετε με κανιβαλισμό, έχετε ρίξει ακόμα και την πιο δύσκολη.

5. Οι παλάμες

Πολλά μπορείτε να κάνετε με τα χέρια της γυναίκας. Φιλήστε την παλάμη της και κρατήστε τα χέρια της κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Η κίνηση αυτή συνδυάζει τρυφερότητα και κυριαρχία– αν δεν ανάψει έτσι, τότε πώς;

6. Τα γόνατα

Παρεξηγημένο μέρος του σώματος της, επειδή δεν γνωρίζατε τι θαύματα κάνει το άγγιγμα στο πίσω μέρος. Σε διάφορα εγχειρίδια σεξ του εξωτερικού, οι γυναίκες αναφέρουν πως τρελαίνονται όταν νιώθουν τα αντρικά χέρια πίσω από τα γόνατα, ιδίως αν αυτό συμβεί σε ανύποπτο χρόνο σε κάποιο δημόσιο χώρο.

7. Η κλείδα

Το σημείο κάτω από τον λαιμό; Το έχετε δοκιμάσει; Δοκιμάστε το σύντομα.

8. Ο λαιμός

Παλαιότερα ο λαιμός ήταν το πιο ερωτικό σημείο της γυναίκας καθώς ήταν το μόνο εκτεθειμένο. Τα απαλά φιλιά που διαρκούν, σας εγγυώνται μία καυτή συνέχεια!

Εξερεύνησε το κορμί της πιθαμή προς πιθαμή. Άλλωστε, εκεί κρύβεται όλη η μαγεία του σεξ.

Το άρθρο Μόνο για άντρες: Άγγιξε την εκεί και «πάρτε» φωτιά! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα