Πρόκριση Παναθηναϊκού Final 4: Αγκαλιά με την κόρη του ο Σλούκας

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρόκριση στο Final 4 και το βράδυ της Παρασκευής 10/5 υποδέχτηκε τον Προμηθέα Πατρών σε εξ αναβολής αγώνα για το Top-6 του πρωταθλήματος.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα του δεξιού του ποδιού.

Πάντως η κάμερα τον «έπιασε» να τραγουδάει τον ύμνο του Παναθηναϊκού αγκαλιά με την

κόρη του.

Περιμένοντας και τον γιο!

Ο 34χρονος, μετά τον πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2021 στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, λίγους μήνες πριν έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους (η κόρη τους Βαλέρια) και η γυναίκα του, Μαρία Δαρσινού, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και με θρησκευτικό τρόπο στις 14 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Κώστας Σλούκας και η αγαπημένη του Μαρία υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δυο.

«Περισσότερα από όσα ονειρευόμουν…» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο «Σλούκι Λουκ» στην πρώτη ανάρτηση που έκανε με τη νεογέννητη κόρη του.Η βάφτιση της κόρης τους, έγινε στις 22/9/22. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών στη Γλυφάδα και η βαπτίστηκε με το όνομα Βαλέρια.  Τον Δεκέμβριο του 2023, ο Κώστας Σλούκας με ανάρτηση στο Instagram, ανακοίνωσε πως σύντομα θα γεννηθεί ο «Σλούκας Junior»!

https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/05/sloukas_video.mp4

Keywords
Τυχαία Θέματα