Στον Πειραιά αγκαλιά με πρόσφυγες η Τζολί (photos-video)

H πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά όπου πραγματοποιεί επίσκεψη στον χώρο υποδοχής των προσφύγων και των μεταναστών.

Η σταρ του Χόλιγουντ είχε αναχωρήσει οδικώς, πριν από 20 λεπτά, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έφτασε στις 10:15 με ιδιωτική πτήση. Η διάσημη ηθοποιός προσγειώθηκε στον

χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.

Όταν έφθασε στον Πειραιά η Αντζελίνα Τζολί πνίγηκε στις αγκαλιές εκατοντάδων προσφύγων ενώ τις σκηνές κάλυπτα τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον πλανήτη.

Ο διάλογος με ένα παιδί

Ένα παιδί έκλεψε την καρδιά της Τζολί στον Πειραιά. Ένα αγόρι καθόταν μπροστά της και την κοιτούσε στα μάτια. Εκείνη σταμάτησε και του είπε: «Είμαι εδώ για να ακούσω όλες τις περιπτώσεις, κάθε οικογένεια, όπως και η δικιά σου, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δοθεί μια λύση».

«Είμαι πολύ χαρούμενη»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ» είπε η Αντζελίνα Τζολί λίγο αφού βγήκε από το κοντέινερ του ΟΗΕ όπου συνάντησε μια οικογένεια προσφύγων. Και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Όλα θα πάνε καλά», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα