Το Hotmail αλλάζει όνομα και γίνεται Newmail!

H Microsfot λανσάροντας τα Windows, 8 θέλει να πλασάρει και τη νέα της τεχνοτροπία και πολιτική στον χώρο. Έτσι αναβαθμίζει προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ αλλάζει, μετονομάζει και τροποποιεί εφαρμογές για να στοιχειοθετήσει ξανά τη θέση της στην αγορά.

Έτσι, με τον ερχομό των Windows 8 θα επέλθουν μεγάλες αλλαγές στο Hotmail

της Microsoft, το οποίο θα αποκτήσει νέα εμφάνιση, χάρη στο Metro User Interface που θα υιοθετήσει.

Σύμφωνα με screenshots που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, το Hotmail θα μετονομαστεί σε Newmail αν και δεν είναι σίγουρο ότι αυτή θα είναι η τελική του ονομασία.

Η Microsoft χαρακτηρίζει το Newmail ως μια "πραγματικά μοντέρνα email εμπειρία" με το interface του να είναι γρήγορο, εύχρηστο και διαδραστικό, προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να το χειρίζεται με την ίδια ευκολία, είτε έχει συνδεθεί από το desktop υπολογιστή, είτε από το tablet του, είτε από το τηλέφωνό του.

Στο Newmail οι λειτουργίες του Facebook και του Twitter θα ενσωματώνονται καλύτερα, ώστε ο χρήστης να μπορεί να πληροφορείται για τη δραστηριότητα των επαφών του κατευθείαν από το email του, αλλά και να κάνει chat μαζί τους. Σίγουρα είναι νέα εφαρμογή θα αποτελέσει προπύργιο για πολλές καινοτομίες ακόμη από την κορυφαία εταιρεία υπολογιστών.

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα