Τροχαίο Χανιά: 28χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται 28χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι της Δευτέρας (13/05) επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του Καβρού Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένα 78χρονος και μία 22χρονη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη

στη Μονάδα, μετά από χειρουργική επέμβαση.

Χθες έγινε έκκληση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ατσιπόπουλου ώστε να δοθεί αίμα για τον 28χρονο, η ανταπόκριση ήταν άμεση, και οι ανάγκες καλύφθηκαν, όπως ενημέρωσε σήμερα ο Σύλλογος. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η κοπέλα. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό τροχαίο, ερευνά η Τροχαία ΒΟΑΚ.

Σοβαρό τροχαίο και στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Κηφισιά

Κυκλοφοριακό χάος επικρατ0ύσε πριν λίγες ώρες στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Κηφισού, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (14/05). Φορτηγό που κινούταν στο ανοδικό ρεύμα προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από το ύψος του Αιγάλεω έως το σημείο του συμβάντος. Το όχημα απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα, ενώ συνεργείο της Περιφέρειας έσπευσε για αποκατάσταση της ζημιάς στο στηθαίο. Πολλή κίνηση συναντούσαν και όσοι κινούνται στο ρεύμα εξόδου της Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπρόπυργου, λόγω έργων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο Χανιά, 28χρονος,trochaio chania, 28chronos