Τζόκοβιτς αποκλεισμός στη Ρώμη: Δεν πάει καλά για τον Νόλε

Δεν πάει καλά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς η χωμάτινη περίοδος. Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Roland Garros ο Σέρβος που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έπεσε θύμα έκπληξης στη Ρώμη. Ενώ όλοι περίμεναν να έχει ένα εύκολο απόγευμα στον αγώνα του 3ου γύρου στο Masters της Ρώμης έχασε με 6-2, 6-3 σε 67′ από τον Χιλιανό Αλεχάντρο Ταμπίλο (Νο32) και έμεινε εκτός συνέχειας. Αφού έχασε τα 4 πρώτα games της αναμέτρησης, ο Τζόκοβιτς

δεν μπόρεσε ποτέ να ανακάμψει και να επιστρέψει στο σετ, ούτε καν στο ματς, με τον Ταμπίλο να ανοίγει και το 2ο σετ με ένα break για το 2-0!

Μετά το παιχνίδι ρωτήθηκε εάν τον επηρέασε το χτύπημα από το μπουκάλι στο κεφάλι μετά το πρώτο παιχνίδι: «Δεν ξέρω, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να το ελέγξω. Η προπόνηση ήταν διαφορετική. Έκανα ελαφριά προπόνηση χθες και δεν ένιωσα τίποτα, αλλά δεν ένιωσα και το ίδιο. Σήμερα κάτω από έντονη πίεση ήταν άσχημο, όχι από άποψη πόνου, αλλά από άποψη ισορροπίας. Κανένας συγχρονισμός. Τελείως διαφορετικός παίκτης σε σχέση με δύο μέρες πριν. Μπορεί, δεν ξέρω. Θα πρέπει να κάνω ιατρικά checkups για να δω τι συμβαίνει». Ο Ταμπίλο θα παίξει στους “16” με τον Κάρεν Κατσάνοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα