Βούλτεψη: «Απείχα συνειδητά από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης… Κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους» (video)

Τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ αρχικά βρισκόταν στην Βουλή, αποκάλυψε η Σοφία Βούλτεψη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απέδωσε την ενέργειά της στην εικόνα που αντίκρισε στα θεωρεία της Βουλής, με ζευγάρια ομοφυλοφίλων να φιλιούνται.

«Στα θεωρεία της Βουλής

αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος. Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας, εις βάρος όλων των άλλων. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, ε κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους» είπε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό Μega.

Σε σχόλιο ενός εκ των παρουσιαστών ότι η τοποθέτησή της είναι ομοφοβική, η κα. Βούλτεψη αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό σχολιάζοντας πως έχει άποψη.

Παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας υποστήριξε: «Το κάνουν επειδή το θεωρούμε τόσο εξωπραγματικό, αν εμείς δεν το θεωρούσαμε τόσο εξωπραγματικό δεν θα είχαν και λόγο να το κάνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα