Ζωή: Ξεπουλούν το σύμπαν για να σώσουν το τομάρι τους

Άστραψε και βρόντηξε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για τους πρώην «συντρόφους» της στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά στην κινεζική εταιρεία

Cosco.
Με καυστικό της σχόλιο στο twitter αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, αναφέρει: «αφού πούλησαν το λαό, πουλούν το λιμάνι. Θα ξεπουλήσουν το σύμπαν για να σώσουν το τομάρι τους».
Δείτε το tweet

Οι @atsipras,@DritsasTh αφού πούλησαν τον λαό, πουλούν το λιμάνι. Αναμενόμενο. Θα ξεπουλήσουν το σύμπαν για να σώσουν το τομάρι τους #Cosco

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) 8 Απριλίου 2016

Τρίτο και χειρότερο μνημόνιο!

Εξάλλου, μιλώντας στην ισπανική ιστοσελίδα tmex.es, ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι επέλεξε τα μνημόνια και την εξουσία και όχι το λαό!
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τα τελευταία έξι χρόνια ο ελληνικός λαός βιώνει μία κόλαση. Δυστυχώς, εμπιστεύθηκε τον Τσίπρα για να βάλει τέλος στα μνημόνια και στις ακραίες πολιτικές λιτότητας, που συνοδεύουν ένα ολοκληρωτικό, αντιδημοκρατικό καθεστώς. Δυστυχώς, αντί να βάλει ένα τέλος, έβαλε την υπογραφή του στο Τρίτο Μνημόνιο, που είναι χειρότερο από τα δύο προηγούμενα.

Τα μέτρα λιτότητας συνεχίζονται, οι άνθρωποι είναι και πάλι στους δρόμους, διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους και την αξιοπρέπειά τους. Διότι καλούνται να πληρώσουν φόρους που ανέρχονται στο σύνολο των εισοδημάτων τους, καλούνται να παραδώσουν τα σπίτια τους, ως αποτέλεσμα των πλειστηριασμών που επιτρέπονται και πάλι. Καλούνται να παραδώσουν τη δημόσια περιουσία, που ιδιωτικοποιείται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές».

«Ο Τσίπρας επέλεξε την εξουσία αντί του λαού»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της ανέφερε για τον Έλληνα Πρωθυπουργό:

«Δεν έχω καμία απολύτως προσδοκία από την Κυβέρνηση Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την εξουσία, αντί του λαού. Επέλεξε να μην διαπραγματευθεί το δημόσιο χρέος, να μην χρησιμοποιήσει τα εργαλεία και τις αποδείξεις που είχε στα χέρια, που αποδεικνύουν ότι το ελληνικό χρέος είναι παράνομο, απεχθές και μη βιώσιμο.

«Φορτώνει την χώρα με νέο χρέος»

Επέλεξε να φορτώσει τη χώρα με περισσότερο χρέος, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε νεογέννητο στην Ελλάδα χρωστάει σήμερα 41,000 ευρώ. Επέλεξε να επιτεθεί στην κοινωνία για να παραμείνει στην κυβέρνηση. Δεν έχω καμία προσδοκία από την κυβέρνησή του».
Κατέληξε ελπίζοντας ότι ελληνικός λαός θα αναδείξει μια κυβέρνηση που θα εργάζεται για την ευημερία, τη δημοκρατία και την αλληλεγγύη…

Keywords
Τυχαία Θέματα