52χρονος gay παράτησε τα παιδιά του και ζει σαν 6χρονο κορίτσι

ΚΟΣΜΟΣ52χρονος gay παράτησε τα παιδιά του και ζει σαν 6χρονο κορίτσιΔευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2015 - 11:56

Αφησε πίσω του σύζυγο και επτά παιδιά για να ξεκινήσει μια νέα ζωή ως εξάχρονο κορίτσι. Ο 52χρονος Καναδός, που σήμερα ονομάζεται Στέφανι Γουόλστ, είχε πίσω του 23 χρόνια έγγαμου βίου, όταν αποφάσισε ότι ήταν σε «λάθος» σώμα και ότι ήθελε πλέον να ζήσει ως γυναίκα, ωστόσο η σύζυγός του δεν μπορούσε να τον αποδεχτεί ως τρανς και απαίτησε είτε να αλλάξει ζωή είτε να φύγει από το σπίτι.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να είμαι τρανσέξουαλ. Ηταν σαν να μου ζητούσε να σταματήσω να είμαι 1,87 στο ύψος» λέει. Αισθανόμενος την... προδοσία από την οικογένειά του, έφυγε από το σπίτι και «υιοθετήθηκε» από άλλη οικογένεια σαν εξάχρονο κορίτσι, αφού σε αυτήν την ηλικία θέλει να είναι.

Η εγγονή της νέας οικογένειάς της, όπως εξηγεί η τρανς Στέφανι Γουόλστ, ήθελε να αποκτήσει μια αδελφή και έτσι αποφάσισαν από κοινού να γίνει εκείνη η μικρότερη. «Περνάμε υπέροχα. Ζωγραφίζουμε, κάνουμε παιδικά πράγματα. Ονομάζεται "θεραπεία μέσω παιχνιδιού". Ούτε φάρμακα ούτε σκέψεις αυτοκτονίας. Απλά παίζω» λέει η Γουόλστ, η οποία το 2009 είχε νοσηλευτεί με αυτοκτονικό ιδεασμό.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Αφότου πήρε εξιτήριο, η σύζυγός του τον κατηγόρησε για παρενόχληση και επίθεση, οπότε κατάφερε να εκδώσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Το 2012 η μεγαλύτερη κόρη του την κάλεσε στον γάμο της, αλλά του ζήτησε να μη φορέσει γυναικεία ρούχα, να καθίσει πίσω πίσω και να μη μιλήσει σε κανένα μέλος της οικογένειας. Το ίδιο βράδυ έκανε την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα