Fashion show με «γκεστ» Λεβέντη

15:45 6/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZFashion show με «γκεστ» ΛεβέντηΔευτέρα, Ιούνιος 6, 2016 - 15:45

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων πήγε στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Κατερίνας Αντωνοπούλου

Ενα μικρό break από τον χώρο της δημοσιογραφίας έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου, ανεβαίνοντας στην πασαρέλα για τις ανάγκες της επετειακής επίδειξης του Atelier Rene, το οποίο συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια πορείας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Στο front row μάλιστα του σόου βρέθηκε μία πλειάδα «ασυνήθιστων» για επίδειξη

μόδας καλεσμένων, όπως ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης (που τελευταία είναι πανταχού παρών), ο Γιώργος Παπαδάκης, που καμάρωνε από περηφάνια για τη συνεργάτιδά του, ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 Τάσος Αρνιακός, που χειροκροτούσε ενθουσιασμένος, ο Σίμος Κεδίκογλου, η Σοφία Βούλτεψη και ο πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης.

Τον οίκο μόδας ίδρυσε το 1966 ο αείμνηστος πατέρας της Μπάγιας, γλύπτης και ενδυματολόγος Ρενέ Αντωνόπουλος, και συνεχίζουν η ίδια η δημοσιογράφος με τη μητέρα της, επίσης σχεδιάστρια, Κατερίνα Αντωνοπούλου. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη γνωστή δημοσιογράφο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στο «Καλημέρα Ελλάδα», να μας ενημερώνει για θέματα επικαιρότητας, ωστόσο το περασμένο Σάββατο είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και ως μοντέλο, έναν ρόλο που γνωρίζει καλά αφού το ξεκίνημά της στην εγχώρια showbiz έγινε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Το fashion show του Atelier Rene για το καλοκαίρι του 2016 ήταν αφιερωμένο στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του οίκου μόδας, στην Παλαιά Πεντέλη, υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης παρουσιάστηκαν ενδύματα τέχνης με την υπογραφή του αξέχαστου Ρενέ Αντωνόπουλου, εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα, αλλά και η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Κατερίνας Αντωνοπούλου.

Με αρχαιοελληνικό φόρεμα

Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με μια εισαγωγή από την Μπάγια, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον επετειακό χαρακτήρα του show, και αμέσως μετά εμφανίστηκε στο catwalk η τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη, φορώντας αρχαιοελληνικό φόρεμα.

Τη σκυτάλη πήραν γνωστά μοντέλα, όπως η Μαντώ Γαστεράτου, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Κατερίνα Ευαγγελινού και οι αδελφές Μαρία Κατερίνα Κάλακμπορ, αλλά και η ίδια η Μπάγια, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις. Φινάλε έκανε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ Μαρία Μπεκατώρου, επιλέγοντας και εκείνη ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε αρχαιοελληνικές γραμμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα