Αιματηρή συμπλοκή για τα μάτια μιας γυναίκας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒεντέτα στο ΠέραμαΑιματηρή συμπλοκή για τα μάτια μιας γυναίκαςΤετάρτη, Ιανουάριος 20, 2016 - 16:07

Για τα μάτια μιας γυναίκας ξέσπασε αιματηρή συμπλοκή με άγριο πιστολίδι χθες το απόγευμα στο Πέραμα μεταξύ δύο οικογενειών από τη Μάνη, που έχουν πολυετή βεντέτα. Ο απολογισμός της ήταν δύο τραυματίες και τέσσερις συλλήψεις.

Ολα έγιναν στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου,

μόλις έφτασε στο σπίτι του μαζί με τον 23χρονο γιο του ένας 60χρονος επιχειρηματίας, που είναι γνωστός στον Πειραιά και για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να μπουν μέσα, εμφανίστηκαν μπροστά τους τέσσερις άνδρες από άλλη (επίσης γνωστή) μανιάτικη οικογένεια του Πειραιά και άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Τη φραστική αντιπαράθεση διαδέχτηκαν οι... γροθιές, που είχαν στόχο τον 60χρονο. Οταν όμως ο καβγάς «φούντωσε», βγήκαν τα όπλα και οι σφαίρες έπεσαν βροχή προκαλώντας πανικό στην περιοχή! Από τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι ο 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως και ο 60χρονος πατέρας του, που είχε ξυλοκοπηθεί από τους αντιπάλους του.

Στο σημείο έφθασαν αμέσως μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά της Αμεσης Δράσης, που άρχισαν να αναζητούν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που είχαν. Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα και προσήγαγαν τους τέσσερις επιβάτες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής οι αστυνομικοί βρήκαν ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpio και ένα περίστροφο, τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα