«Αντίο» στον «βασιλιά» του all inclusive

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Αντίο» στον «βασιλιά» του all inclusiveΤετάρτη, Αύγουστος 31, 2016 - 14:39

Συγγενείς και φίλοι του Κώστα Μήτση βρέθηκαν χθες στη Μητρόπολη Αθηνών για να του δώσουν τον τελευταίο χαιρετισμό

Πλήθος κόσμου από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο είπε χθες το τελευταίο αντίο στον «βασιλιά» του all inclusive και εκδότη των εφημερίδων «Αδέσμευτος Τύπος» και «Βραδυνή» Κώστα Μήτση, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 78 ετών!

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη

στις 3 το απόγευμα στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία συγγενών και φίλων της οικογένειας του δαιμόνιου επιχειρηματία, που ξεκίνησε ως πωλητής ενδυμάτων και έφτασε να γίνει ένας από τους ισχυρότερους ξενοδόχους της χώρας και ιδρυτής της ξενοδοχειακής αλυσίδας «Mitsis Hotels».

Στη Μητρόπολη βρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Σοφία Βούλτεψη, ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο διευθυντής της εφημερίδας «Βραδυνή» Γιάννης Λοβέρδος και ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος.



Απαρηγόρητη ήταν η σύζυγος του εκλιπόντος Τζένη Μήτση, που έμεινε μαζί με τον γιο της Σταύρο και την κόρη της Χριστίνα μέχρι τέλους στον ναό, προκειμένου να χαιρετήσουν όλους όσοι πήγαν να τους συλλυπηθούν. Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στο Κρυονέρι Πωγωνίου

Η ταφή του Κώστα Μήτση θα γίνει σήμερα στη γενέτειρά του, το Κρυονέρι Πωγωνίου, από όπου ξεκίνησε το ταξίδι προς την επαγγελματική καταξίωση.
Ο Ηπειρώτης επιχειρηματίας άρχισε σε ηλικία μόλις 17 ετών τη δραστηριότητά του με τη δημιουργία μιας κάθετης μονάδας με πλεκτήριο και βαφείο και το 1978 άνοιξε το πρώτο all inclusive ξενοδοχείο «Ramira» στην Κω. Ταυτόχρονα έκανε «άνοιγμα» στον Τύπο, ιδρύοντας με τον Δημήτρη Ρίζο την εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος», ενώ αργότερα αγόρασε και τη «Βραδυνή».

Keywords
Τυχαία Θέματα