Δεν άντεξε στην είδηση της προφυλάκισής της!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΔεν άντεξε στην είδηση της προφυλάκισής της!Τρίτη, Φεβρουάριος 16, 2016 - 14:38

Η Γεωργιανή, που φέρεται ότι είχε σχέση με τον «εγκέφαλο» της συμμορίας, κατέρρευσε μόλις άκουσε την απόφαση

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 20/02) παρουσιάζει

τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΗ
Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο • 2 CD με 30 μεγάλα τραγούδια!
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ «ESPRESSO WEEKEND»

Επεισοδιακή ήταν η απολογία της 29χρονης Γεωργιανής, η οποία εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία του εστιάτορα των εφοπλιστών Μανώλη Οικονόμου, το περασμένο καλοκαίρι στην Υδρα. Στο άκουσμα της απόφασης της ανακρίτριας και του εισαγγελέα να κριθεί προσωρινά κρατούμενη, η «ξανθιά» -που είχε διαφύγει με τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας- κατέρρευσε και χρειάστηκε να της παράσχει η μητέρα της τις πρώτες βοήθειες για να ανακτήσει τις αισθήσεις της!

Από τη Μαρία Μεϊμάρη
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

Η απολογία της κατηγορούμενης Γεωργιανής στην 7η τακτική ανακρίτρια Πειραιά, η οποία έχει χειριστεί εξαρχής την υπόθεση της δολοφονίας του 67χρονου εστιάτορα, ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, καθώς αναμενόταν από τα δικαστήρια της Αθήνας η διερμηνέας που θα έκανε τη μετάφραση στα ελληνικά. Οταν έφτασε η ώρα να απολογηθεί η 29χρονη, η οποία είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, υποστήριξε ότι βρισκόταν στο νησί επειδή διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 39χρονο «εγκέφαλο» της συμμορίας. Αρνήθηκε, όμως, ότι είχε συμμετοχή ή γνώριζε το παραμικρό για την αιματηρή ληστεία.

Πλήρη άγνοια για τη λεία

«Πληρώνω τη σχέση που είχα με τον 39χρονο» φέρεται ότι είπε η κατηγορούμενη, η οποία δεν αρνήθηκε ότι έφαγε στην ταβέρνα του θύματος Το Γειτονικό. Οπως ακόμη είπε, αμέσως μετά τη δολοφονία του εστιάτορα (σ.σ: τον έδεσαν σε καρέκλα και τον βασάνισαν, έως ότου αποκάλυψε πού υπήρχαν κρυμμένα κοσμήματα και μετρητά), την πήρε ο φίλος της και έφυγαν από την Υδρα, ενώ δήλωσε πλήρη άγνοια για την τύχη της λείας.

Τελικά, με την ομόφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα, με αποτέλεσμα στο άκουσμα της απόφασης να χάσει τις αισθήσεις της. Η μητέρα της, η οποία βρισκόταν από το πρωί στα δικαστήρια και έδωσε κατάθεση στην ανακρίτρια, ήταν η πρώτη που έτρεξε να τη βοηθήσει, ρίχνοντας νερό στο πρόσωπό της κι έτσι λίγο αργότερα μπόρεσε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η 29χρονη Γεωργιανή, η οποία κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας την περασμένη Πέμπτη, κλείνοντας τον κύκλο των συλλήψεων για την υπόθεση. Αρχικά, είχαν συλληφθεί επτά Γεωργιανοί και, στη συνέχεια, ο 39χρονος φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας. Χαμόγελα προκάλεσε η αποκάλυψη ότι, πριν συλλάβουν την 29χρονη, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν για μία βδομάδα μιαν άλλη γυναίκα, η οποία της έμοιαζε εκπληκτικά!

Keywords
Αναζητήσεις
ειδισεις, ει δηωσεις
Τυχαία Θέματα