Δίγαμος ο Τσαλίκης!

SHOWBIZΔίγαμος ο Τσαλίκης!Πέμπτη, Απρίλιος 21, 2016 - 12:03

Το νέο, διπλό βιντεοκλίπ του τραγουδιστή όπου παντρεύεται μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Ο Γιώργος Τσαλίκης «παντρεύτηκε» με άλλη μπροστά στα μάτια της γυναίκας του Δώρας! Οσο για την ταυτότητα της αιθέριας ύπαρξης που ανέβηκε μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Είναι η Antonella του συγκροτήματος Kings, η οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του τραγουδιστή από τη Στυλίδα. Σας μπερδέψαμε; Δεν πρέπει. Ολα έγιναν

για τις ανάγκες του νέου, διπλού βιντεοκλίπ του Τσαλίκη, το οποίο θα βγει στον αέρα αυτή την Κυριακή, 24 Απριλίου. Τα τραγούδια που οπτικοποιήθηκαν είναι το «Χαϊδεμένο» σε μουσική των Teo Tzima, Μάριου Χαπέρη, Τζένης Τσικοπούλου και στίχους του Μάριου Χαπέρη και της Τζένης Τσικοπούλου, και το «Μέχρι το ξημέρωμα» σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και του Δημήτρη Τσάφα.

Τα γυρίσματα έγιναν σε παραλιακό μαγαζί στη Βούλα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και η ατμόσφαιρα θύμισε κανονικό γάμο-υπερπαραγωγή. «Κουμπάροι» του Γιώργου και της Antonella ήταν ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και ο Teo Tzimas, ενώ καλεσμένοι στον γάμο ήταν οι δημιουργοί των τραγουδιών του νέου cd του Τσαλίκη, συνεργάτες του και πολλοί φίλοι όπως ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη, οι οποίοι έκαναν κάτι σαν... πρόβα τζενεράλε για τον δικό τους, θρησκευτικό γάμο που θα γίνει το καλοκαίρι.

Στην guest list ήταν ακόμη ο Κώστας Μηλιωτάκης και, βέβαια, η ορίτζιναλ σύζυγος του Γιώργου και μητέρα των παιδιών του Δώρα, η οποία φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη διαδικασία του γυρίσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα