Έπιασαν 34χρονη από τη Νότιο Αφρική με 6 κιλά ηρωίνη κρυμμένη στους πάτους παπουτσιών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΈπιασαν 34χρονη από τη Νότιο Αφρική με 6 κιλά ηρωίνη κρυμμένη στους πάτους παπουτσιώνΠαρασκευή, Φεβρουάριος 23, 2018 - 14:41

❱❱ Το παλιό απαγορευμένο ρεμπέτικο που έλεγε «Και στα κούφια τα τακούνια, ηρωίνη ως τα μπούνια» πήρε σάρκα και οστά στις... πλατφόρμες που είχε μέσα στη βαλίτσα της μια 34χρονη από τη Νότιο Αφρική, η οποία αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»!

Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι πάτοι

των επτά ζευγαριών παπουτσιών τύπου πλατφόρμα που είχε στις αποσκευές της ήταν κούφιοι και στο εσωτερικό τους είχε κρυμμένη ηρωίνη βάρους άνω των έξι κιλών!

Πληροφορία

Η 34χρονη έφτασε στο αεροδρόμιο με πτήση μέσω Ντουμπάι και αμέσως κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Δίωξης, οι οποίοι είχαν ήδη την πληροφορία ότι μια γυναίκα θα επιχειρούσε να εισαγάγει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια.

Το γεγονός πως τον μεγαλύτερο όγκο στις αποσκευές της 34χρονης καταλάμβαναν παπούτσια ενέτεινε τις υποψίες τους.

Αμέσως οδήγησαν τη Νοτιοαφρικανή στο ειδικό δωμάτιο, όπου πραγματοποιήθηκε λεπτομερής έλεγχος στα πράγματά της, με αποτέλεσμα να βρεθούν τελικά οι ποσότητες της ηρωίνης στους διπλούς πάτους και στα τακούνια των παπουτσιών.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως η 34χρονη είχε μαζί της 400 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία της είχαν δώσει οι άνθρωποι που τη στρατολόγησαν ώστε να επικοινωνήσει μαζί της ο συνεργός τους, που θα παραλάμβανε την ηρωίνη στην Αθήνα.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα