Η Καινούριου «ξέχασε» να φορέσει παντελόνι

SHOWBIZΑυλαία για το «Λόγω TiVis» πριν το ΠάσχαΗ Καινούριου «ξέχασε» να φορέσει παντελόνιΤρίτη, Απρίλιος 19, 2016 - 11:51

Η παρουσιάστρια βόλταρε ανέμελη στη Γλυφάδα casual και επιμελώς «ημίγυμνη»

Την κοιτούσαμε, την ξανακοιτούσαμε και ήμασταν σίγουροι ότι κάτι λείπει από την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Λόγω TiVis» εθεάθη προχθές να βολτάρει στη Γλυφάδα ντυμένη πολύ πιο casual από άλλες φορές.

Σε βαθμό, μάλιστα, που απορήσαμε. Με τον ήλιο να καίει, η Κατερίνα επέλεξε ένα μαύρο

t-shirt, πουκάμισο δεμένο στη μέση, μποτάκια κι από κάτω κάτι που θύμιζε σορτς.

Και λέμε «θύμιζε», γιατί έπρεπε πρώτα να το εντοπίσουμε κι ύστερα να διαπιστώσουμε ότι δεν επρόκειτο για το εσώρουχό της (τόσο «καυτό» ήταν), αλλά για ένα τοσοδούλι σορτσάκι. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν φορούσε καν καλσόν, αφήνοντας τα πόδια της έκθετα στις δυνατές ακτίνες του ήλιου.

Ωστόσο, επειδή ενημερώνεται διαρκώς για τις τάσεις της μόδας, φρόντισε ώστε το σορτς της να έχει ξέφτια, ένα trend που θα δούμε πολύ φέτος.

Εννοείται, βέβαια, πως τα μαλλιά της ήταν άψογα χτενισμένα, το μανικιούρ της σε καλοκαιρινό χρώμα (φούξια), ενώ ήταν και μακιγιαρισμένη, με τα μάτια της κρυμμένα πίσω από γυαλιά ηλίου-καθρέφτες. Ο φακός την τσάκωσε την ώρα που μιλούσε στο κινητό της.

Η Καινούργιου προσέχει πάντα την εμφάνισή της, δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ ατημέλητη, ενώ ακόμη και οι «αυθόρμητες» φωτογραφίες της στα social media είναι αρκετά... προσεγμένες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο. Επομένως, και η συγκεκριμένη... ημίγυμνη εμφάνιση ήταν απόλυτα μελετημένη, ώστε να προκαλέσει έναν μικρό χαμό!

Αυλαία για το «Λόγω TiVis» πριν το Πάσχα

Οσο για το «Λόγω TiVis» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου; Οπως όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Alpha, έτσι κι αυτή θα αποχαιρετήσει το κοινό της τη Μεγάλη Τρίτη, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα επιστρέψει μετά το Πάσχα. Ο σταθμός αποφάσισε να δώσει πρόωρο τέλος στη συγκεκριμένη παραγωγή, αφού ακόμη και μετά το «κόψιμο» της ανταγωνιστικής του ΑΝΤ1 «Σπάτα live» δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης. Η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο δυναμικό του Alpha μέχρι και το τέλος Ιουνίου, οπότε λήγει το συμβόλαιό της, και κατόπιν θα πρέπει να κάνει εκ νέου συζητήσεις για το επαγγελματικό μέλλον της.

Keywords
Τυχαία Θέματα