Η ζωή τους ένα ταξίδι

ΚΟΣΜΟΣΗ ζωή τους ένα ταξίδιΔευτέρα, Οκτώβριος 17, 2016 - 17:25

Το ζευγάρι των Αυστραλών που έγινε γνωστό με τις περιπλανήσεις του σε ολόκληρο τον κόσμο

Είναι νέοι, ωραίοι και δημοφιλείς στα κοινωνικά δίκτυα. Ως ζευγάρι, η Μάντλιν Ρελφ και ο Τζούρνταν Μπάουεν, από τη Μόνα Βάλε της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, έχουν κατακτήσει με τις εκπληκτικές φωτογραφίες που αναρτούν στο Instagram από τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο τούς 80.000 ακόλουθούς τους. Γιατί το ταξίδι είναι κάτι σαν δουλειά γι' αυτούς και μετρούν τόσο οι διαδρομές

όσο και οι προορισμοί.

Επαγγελματίας μοντέλο η 24χρονη Μάντλιν, με σημαντικές συνεργασίες, όπως το «Δέντρο της Ζωής» και η εταιρία ταξιδίων Contiki, εργάτης ο 26χρονος Τζούρνταν.

Γνωρίστηκαν στο σχολείο στην Αδελαΐδα και δέκα χρόνια μετά είναι ακόμη μαζί, σύντροφοι και συνταξιδιώτες, αφού κάθε φορά που κινδυνεύει να χαθεί ο ρομαντισμός ανάμεσά τους ταξιδεύουν, γιατί τα ταξίδια τούς φέρνουν πιο κοντά. «Ερωτευόμαστε όλο και περισσότερο όταν ταξιδεύουμε» αποκαλύπτει η Μάντλιν, γι' αυτό και ταξιδεύουν όσο πιο συχνά μπορούν.

Το μεγαλύτερο ταξίδι τους, μάλιστα, είχε διάρκεια 14 μηνών και περιελάμβανε όλα τα μέρη μεταξύ Τουρκίας και Μαρόκου. Για τον Τζούρνταν, η Μάντλιν είναι η ιδανική συνταξιδιώτισσα. «Είναι τόσο έξυπνη! Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να ταξιδέψω με άλλον, όπως μαζί της» παραδέχεται. Κι αυτό βγαίνει στις φωτογραφίες από τους εξωτικούς προορισμούς των ταξιδιών τους, που κόβουν την ανάσα και τους έχουν κάνει διάσημους στο Instagram.



Το εκπληκτικό με τη Μάντλιν και τον Τζούρνταν είναι ότι ταξιδεύουν οικονομικά σε ονειρεμένους προορισμούς, ακόμη και αν αυτοί απαιτούν «γερό» βαλάντιο. Οπως αποκαλύπτουν «οι Σεϊχέλες ήταν γεμάτες από ζευγάρια που έκαναν τον μήνα του μέλιτος, που έμεναν σε πολυτελή ξενοδοχεία και έτρωγαν σε ακριβά εστιατόρια. Εμείς προτιμούσαμε ένα δείπνο με φρούτα στην παραλία».

Τα πιο φθηνά

Λένε «όχι» στα πάρτι και προτιμούν, αντί να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε τρόφιμα και ποτά, να κινούνται για να γνωρίσουν τους ντόπιους.

«Είμαστε εκεί για να δούμε νέα πράγματα και να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους» τονίζει η Μάντλιν και αποκαλύπτει χαμογελώντας: «Εχουμε κοιμηθεί σε αεροδρόμια, λεωφορεία, τρένα, τρώμε φαγητά από πάγκους και πλανόδιους. Κάνουμε τα πάντα φθηνά και απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο». Είναι, άραγε, η επιθυμία του ταξιδιού τόσο ισχυρή, που υπερβαίνει κάθε εμπόδιο, ή μήπως τελικά η Μάντλιν και ο Τζούρνταν έχουν βρει το νόημα της ζωής;

Keywords
Τυχαία Θέματα