Κρήτη: Μητέρα χαστούκισε τον συμμαθητή του γιου της!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚρήτη: Μητέρα χαστούκισε τον συμμαθητή του γιου της!Τετάρτη, Δεκέμβριος 21, 2016 - 17:48

Εξαλλοι είναι οι γονείς μαθητών και οι δάσκαλοι ενός δημοτικού σχολείου της Κρήτης από το βίαιο περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια... μητέρα, που εισέβαλε στο προαύλιο και χαστούκισε συμμαθητή του γιου της! Η γυναίκα άφησε άναυδα τα υπόλοιπα παιδιά, που παρακολουθούσαν αποσβολωμένα

το σκηνικό, το οποίο, εκτός από τα χαστούκια, περιλάμβανε και βρισιές.

Η μητέρα, που ξέσπασε στον μαθητή -ο οποίος είχε «παγώσει» και δεν αντιδρούσε καθόλου- επειδή, όπως ισχυρίζεται η ίδια, είχε χτυπήσει το παιδί της, έσυρε το αγόρι και στο γραφείο του διευθυντή. Εκείνος όμως, εξοργισμένος από την απαράδεκτη συμπεριφορά της γυναίκας, της ζήτησε να αποχωρήσει.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις γονιών και εκπαιδευτικών, και μάλιστα έγινε σχετική αναφορά στην Αστυνομία από τη μητέρα του παιδιού που δέχτηκε την επίθεση. «Αν είναι δυνατόν να φτάνουν γονείς στο σημείο να χτυπούν ανήλικα για να “εκδικηθούν” για τα δικά τους παιδιά» σχολίασαν γονείς που πληροφορήθηκαν όσα έγιναν, σύμφωνα με το zarpanews.gr. Οπως πρόσθεσαν, θα έπρεπε οι δύο μητέρες να συναντηθούν για να λυθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ των παιδιών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα