Ο παιδόφιλος βαψομαλλιάς

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ παιδόφιλος βαψομαλλιάςΤετάρτη, Ιανουάριος 27, 2016 - 14:40

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 56χρονου παιδόφιλου, που συνελήφθη επ' αυτοφώρω στις 23 Δεκεμβρίου του 2015 να ασελγεί σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού μέσα στο διαμέρισμά του στην Καλλιθέα. Πρόκειται για τον Ιωάννη Κουλούρη του Ιωάννη και της

Μαρίας, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα του ανηλίκου ήταν γνωστή του και του εμπιστευόταν κατά καιρούς τη φύλαξη του γιου της, όταν εκείνη πήγαινε στην εργασία της.

Χυδαίο περιεχόμενο

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια, στα οποία έστελνε άσεμνα μηνύματα με χυδαίο περιεχόμενο, μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής δωρεάν μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, αναφέροντας μάλιστα πως δίνει μεγάλη χρηματική αμοιβή σε όποιο από αυτά τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του τηλέφωνο πλήθος πορνογραφικού υλικού με παιδιά!

Οπως διαπιστώθηκε από την εξακρίβωση των στοιχείων του, ο ίδιος είχε συλληφθεί και το 2005 για παρόμοια αδικήματα και στη συνέχεια είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στις Φυλακές Γρεβενών, απ' όπου είχε αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους το 2013. Η δημοσίευση των φωτογραφιών του κατηγορουμένου αποσκοπεί στην ανεύρεση τυχόν άλλων θυμάτων του παιδόφιλου, καθώς οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως στην περιοχή της Καλλιθέας είχαν πέσει θύματά του και άλλα αγόρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα