Ο σκοτεινός και περίεργος κόσμος των online δωρητών σπέρματος

19:08 1/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ σκοτεινός και περίεργος κόσμος των online δωρητών σπέρματοςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 1, 2017 - 19:07

Από την ευκαιρία για σεξ χωρίς προφυλάξεις μέχρι τη χαρά της διαιώνισης του είδους τους, τα κίνητρα των online δωρητών σπέρματος είναι ποικίλα και ενδιαφέροντα.

Ντοκιμαντέρ του BBC έριξε φως στον σκοτεινό κόσμο του εμπορίου σπέρματος στο διαδίκτυο, το οποίο αποτελεί

μια φτηνή επιλογή για τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να συλλάβουν φυσιολογικά.

Το δίλημμα έγκειται ανάμεσα στη φυσιολογική και την τεχνητή γονιμοποίηση, με τους περισσότερους δωρητές σπέρματος να προτιμούν μακράν το πρώτο. «Προτιμώ τη φυσιολογική σύλληψη. Δεν θέλω να πω ψέματα, το να κάνω σεξ χωρίς προφυλάξεις ανήκει στα τυχερά του επαγγέλματος» δηλώνει ο Τζέισον στην κάμερα του σταθμού, προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τη μέρα που του χτύπησε την πόρτα μια εντυπωσιακή γυναίκα, ζητώντας τις υπηρεσίες του.

Ενας άλλος δωρητής που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του αποκαλύπτει ότι έχει αποκτήσει ήδη 59 παιδιά πίσω από την πλάτη της συζύγου του, μυστικό που, όπως λέει, θα πάρει στον τάφο του. Ο Τζορτζ, αντιθέτως, άφησε την κάμερα να τον συνοδεύσει στο επαγγελματικό ραντεβού του με ένα ζευγάρι λεσβιών, την Τσέλσι και τη Σάρα, που αναζητά δωρητή σπέρματος για τεχνητή γονιμοποίηση.

Οι περισσότερες συναλλαγές, ωστόσο, δεν γίνονται on camera, αλλά σε καφετέριες ή ακόμα και σε εστιατόρια fast food, για λόγους διακριτικότητας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα