Παραλίγο να γίνουν «γεύμα» για φυλή ιθαγενών στην Παπούα

ΚΟΣΜΟΣΠαραλίγο να γίνουν «γεύμα» για φυλή ιθαγενών στην ΠαπούαΠέμπτη, Ιανουάριος 14, 2016 - 15:42

Στιγμές τρόμου δηλώνει ότι πέρασε ζευγάρι τουριστών στα χέρια φυλής κανιβάλων στη ζούγκλα της Παπούα, στη Νέα Γουινέα. Ο 31χρονος Βρετανός Μάθιου Aϊοβαν, που είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι επιβίωσης το 2008, και η συνομήλική του Αμερικανή Μισέλ Κλέμενς φοβήθηκαν

ότι θα γίνονταν «γεύμα» των ιθαγενών, οι οποίοι τους απήγαγαν και τους βασάνισαν.

Οι δύο νεαροί εξερευνούσαν το εσωτερικό της Παπούα για πέντε ημέρες, ζώντας μια μαγευτική εμπειρία. Ο οδηγός τους, όμως, τους εγκατέλειψε ξαφνικά και λίγο αργότερα τους περικύκλωσαν άντρες της φυλής με χαρακτηριστικές στολές, που ήταν βαμμένοι με έντονα χρώματα.

Με γρυλίσματα

Ηταν τόσο πρωτόγονοι ώστε συνεννοούνταν μεταξύ τους με γρυλίσματα. Τους χτύπησαν με μαχαίρια, τους ξεγύμνωσαν και τους οδήγησαν στο βάθος της ζούγκλας, όπου τους έδεσαν.

Με πρωτοστάτη τον «μάγο» της φυλής, που φορούσε μάσκα, τους βασάνισαν, κόβοντας το σώμα τους σε διάφορα σημεία, ενώ η Κλέμενς έκοψε τα δάχτυλά της καθώς αμυνόταν. Πάντα κατά την αφήγηση του ζεύγους, οι ιθαγενείς γνώριζαν εκφράσεις στα αγγλικά και τους απειλούσαν ότι θα τους σκοτώσουν. Δεν έδειξαν ενδιαφέρον για τα προσωπικά αντικείμενα του ζεύγους, με εξαίρεση το iPhone της Κλέμενς, από την οποία ζήτησαν να το ενεργοποιήσει. Το ζευγάρι φοβήθηκε ότι θα το φάνε, αλλά όταν αργότερα το μετέφεραν σε άλλο σημείο, οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία να το σκάσουν και, έπειτα από περιπέτειες, να φτάσουν σε κατοικημένη περιοχή.



Keywords
Τυχαία Θέματα