Ποδοσφαιριστής έσωσε μέσα από φλεγόμενο αυτοκίνητο δύο ηλικιωμένους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠοδοσφαιριστής έσωσε μέσα από φλεγόμενο αυτοκίνητο δύο ηλικιωμένουςΤρίτη, Δεκέμβριος 29, 2015 - 14:05

Με κίνδυνο της δικής του ζωής έσωσε δύο ηλικιωμένους που κόντεψαν να καούν ζωντανοί, όταν το αυτοκίνητό τους τυλίχθηκε στις φλόγες, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από το Ριόλο Αχαΐας! Ο 29χρονος Γιώργος Μητρόπουλος, που αγωνίζεται στον Πανμοβριακό, πήγαινε για να μαζέψει ελιές και κινούνταν στο 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου - Πατρών στις 8.15 το πρωί της Κυριακής, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 55χρονος ξέφυγε από την πορεία του.

Αρχικά προσέκρουσε

με σφοδρότητα σε στύλο της ΔΕΗ. Ο κινητήρας άρπαξε φωτιά και οι φλόγες τύλιξαν το παρμπρίζ. Πανικόβλητος ο οδηγός προσπάθησε να βγει, αλλά ένας 83χρονος και μία 82χρονη που επέβαιναν στο αυτοκίνητο φαινόταν ότι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Εγκλωβισμένοι

Τότε εμφανίστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Σαστισμένος ο οδηγός τού ψέλλισε: «Εχω ανθρώπους μέσα, καίγονται»!

Ο 29χρονος είδε τους δύο εγκλωβισμένους και χωρίς να το σκεφτεί χώθηκε στο φλεγόμενο όχημα και τους τράβηξε έξω, δευτερόλεπτα προτού η φωτιά καταστρέψει το αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε πλήρωμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών και έσβησε τη φωτιά, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πύργου. Η σελίδα του Γιώργου Μητρόπουλου στο facebook κατακλύστηκε από συγχαρητήρια μηνύματα που ανάρτησαν δεκάδες Ηλείοι, καθώς είναι γνωστός τόσο ως ποδοσφαιριστής του Πανμοβριακού όσο και των ομάδων ΠΑΟ Βάρδας και της Προοδευτικής Μανολάδας, στις οποίες έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποδοσφαιριστής,podosfairistis