Ποινική δίωξη στον πατέρα της 9χρονης που βίαζε το «τέρας της ΕΡΤ»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠοινική δίωξη στον πατέρα της 9χρονης που βίαζε το «τέρας της ΕΡΤ»Τρίτη, Δεκέμβριος 15, 2015 - 18:35

Και τρίτο πρόσωπο εμπλέκεται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης (επί δύο χρόνια) του 9χρονου κοριτσιού για την οποία κατηγορείται ο 56χρονος (φωτό) εργαζόμενος ως τεχνικός - συντηρητής κτιρίου στην ΕΡΤ3!

Πρόκειται για κάποιον που όχι μόνο δεν παρενέβη για να διακόψει τα αρρωστημένα ερωτικά χάδια που έκανε το «τέρας» της ΕΡΤ στη μικρούλα (και μάλιστα παρουσία του πατέρα της), αλλά αντίθετα κατέγραφε απαθής με το κινητό του όσα συνέβαιναν. Οπως είχε γράψει η «Espresso», ο εργαζόμενος της ΕΡΤ3, που βρίσκεται ήδη προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές Γρεβενών, είχε αναφερθεί στην απολογία του στο συγκεκριμένο βίντεο. Φέρεται ότι είχε ισχυριστεί πως ο πατέρας γνώριζε τις πράξεις του αλλά και τις... επιδοκίμαζε, όπως φαινόταν στο υλικό! Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί, είχε ισχυριστεί ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας της μικρής βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Υπάρχουν ευθύνες

Το μικρής διάρκειας βίντεο ενσωματώθηκε στη δικογραφία της φρίκης για όσα βίωσε το άτυχο κοριτσάκι. Η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που το μελέτησε έκρινε ότι υπάρχουν ευθύνες και στον πατέρα, ο οποίος ήταν παρών όταν καταγράφηκε! Ετσι, εισηγήθηκε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για «απλή συνέργεια στην αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του», αίτημα που έκανε δεκτό ο εισαγγελέας. Επειτα από αυτό, ο πατέρας της 9χρονης έχει κληθεί να απολογηθεί στην ανακρίτρια μετά τα Χριστούγεννα.

Ομως οι φρικτές αποκαλύψεις για την υπόθεση, που προκάλεσε οργή σε όλη την Ελλάδα, δεν έχουν τέλος. Οι Αρχές αναζητούν τώρα το τρίτο -άγνωστο έως σήμερα- πρόσωπο που τραβούσε το βίντεο και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια από κοινού στην αποπλάνηση του κοριτσιού.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα