Το θρίλερ με το ταξίδι της Ντένιας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο θρίλερ με το ταξίδι της ΝτένιαςΠέμπτη, Φεβρουάριος 11, 2016 - 12:13

Ετοιμο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος γαι τη μεταφορά της στη Βοστόνη, αλλά οι γιατροί εκφράζουν φόβους μήπως η πολύωρη πτήση επιδεινώσει περαιτέρω την κατάσταση της υγείας της

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Βοστόνης της 28χρονης Ντένιας Παράσχη, που πάσχει από σπάνιας μορφής καρκίνο κοντά στην καρδιά, καθώς οι γιατροί φέρεται ότι εκφράζουν φόβους πως το υπερατλαντικό ταξίδι με αεροπλάνο

για περισσότερες από δέκα ώρες κρύβει ρίσκο για την κατάσταση της υγείας της.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Οσο περνούν οι ώρες αυξάνεται δραματικά η επικινδυνότητα του ταξιδιού και οι συγγενείς της Ντένιας κρέμονται από τα χείλη των θεραπόντων γιατρών, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν συμφωνούσαν έως χθες αργά το βράδυ για το εάν η Ντένια είναι σε θέση ή όχι να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Μασαχουσέτης, που ειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας γιατρός από την ομάδα που την παρακολουθεί αρνήθηκε να δώσει την έγκρισή του για την αεροδιακομιδή, εκτιμώντας ότι θα ταλαιπωρηθεί πολύ και μπορεί να αποβεί μοιραία.

Οι συγγενείς της γλυκιάς 28χρονης είναι προβληματισμένοι, καθώς διαπιστώνουν ότι τα πάντα βρίσκονται στον αέρα. «Καθόμαστε όλοι σε αναμμένα κάρβουνα. Το παιδί μας περιμένει με αγωνία, όπως και όλοι εμείς, την απόφαση των γιατρών για το αν θα ταξιδέψει ή όχι. Σας παρακαλώ πολύ, πάρτε μια απόφαση, μη μας κρατάτε άλλο σε αγωνία» έκανε έκκληση ο πατέρας της Σπύρος Παράσχης.

Με συνοδεία

Πάντως, άγνωστο είναι και πώς θα γίνει η μεταφορά της ασθενούς. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής είχε γνωστοποιήσει ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή, γεγονός που επιβεβαιώνεται από πηγές του υπουργείου Υγείας! Αργά χθες, ωστόσο, υπήρξαν νέες πληροφορίες ότι είναι πιθανό η Ντένια να ταξιδέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αεροπλάνου της Lufhansa και με τη συνοδεία ομάδας γιατρών.

Η χαμογελαστή Ζακυνθινιά φιλόλογος προκάλεσε κύμα αλληλεγγύης μετά την έκκληση που έκανε μέσω διαδικτύου για οικονομική στήριξή της, προκειμένου να δώσει τη μάχη της με τον καρκίνο. Και ενώ παραμένει στο Ωνάσειο, συγγενείς και φίλοι δίνουν τον δικό τους διακριτικό αγώνα. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κινητοποίηση για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την Ντένια κορυφώνεται. Η σελίδα της στο facebook αριθμεί περισσότερους από 16.500 υποστηρικτές, που προκαλούν συγκίνηση με τα μηνύματά τους, ενώ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής φέρεται ότι αγγίζει τα 100.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα