Υπερσύγχρονο όπλο για το «πόδι της χήνας»

SHOWBIZΥπερσύγχρονο όπλο για το «πόδι της χήνας»Πέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2016 - 18:04

Μαύροι κύκλοι, «πόδι της χήνας» και σακούλες. Η περιοχή των ματιών είναι το πρώτο σημείο του προσώπου όπου εμφανίζονται τα σημάδια της γήρανσης. Μέχρι σήμερα, το διαθέσιμο οπλοστάσιο για την αντιμετώπισή τους περιελάμβανε κρέμες, serum, ενέσιμα, λέιζερ, ακόμη και νυστέρι. Πλέον όμως ένα νέο, υπερσύγχρονο όπλο έκανε την εμφάνισή του στον χώρο της αντιγήρανσης, εκμεταλλευόμενο τα οφέλη της 3D εκτύπωσης.

Σχεδιασμένα

από την εταιρία Innotura, τα Radara είναι αυτοκόλλητα σε σχήμα μισοφέγγαρου, που τοποθετούνται στην προβληματική περιοχή και την αναζωογονούν με τη βοήθεια μικροσκοπικών καρφιών. Η αποτελεσματικότητά τους οφείλεται στο γεγονός ότι μιμούνται τη δράση του micro-needling, μιας επώδυνης τεχνικής που εφαρμόζεται από αισθητικούς με μικροβελόνες, οι οποίες διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι και κυρίως ότι είναι εντελώς ανώδυνα, καθώς είναι από ευλύγιστο πλαστικό και όχι από τιτάνιο ή από χειρουργικό ατσάλι, όπως οι μικροβελόνες. Στα μειονεκτήματά τους συγκαταλέγεται ότι το αποτέλεσμα που προσφέρουν διαρκεί μάξιμουμ τέσσερις εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα