Οι καλύτερες Pole Dancing στιγμές στην ιστορία της μουσικής

05:40 2/12/2022 - Πηγή: Enikos

Το pole dancing είναι ένα είδος χορού, που συνήθως παρουσιάζεται στα καμπαρέ και το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη την υποστήριξη από την μουσική. Οι καλύτερες σκηνές pole-dancing στην ιστορία της μουσικής και του κινηματογράφου, θεωρούνται οι δέκα παρακάτω:

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

1. Jennifer Lopez – “Hustlers”

Πρόκειται για το κορυφαίο pole-dancing, από την Jennifer Lopez

που υποδυόταν την εξωτική χορεύτρια Ramona στην ταινία του 2019 “Hustlers”, όπου η JLo χόρεψε πάνω στο τραγούδι “Criminal” της Fiona Apple.

2. Shakira – “Rabiosa”
Η Shakira με τους πολυτραγουδισμένους γοφούς της βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας, με το pole-dancing που έκανε στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της “Rabiosa”, που είχε βγάλει με τον Pitbull το 2011.

3. Britney Spears – “Gimme More”
Το “Gimme More” είναι σινγκλ από το άλμπουμ της Britney Spears με γενικό τίτλο “Blackout”, που κυκλοφόρησε το 2007. Στο βίντεο κλιπ η τραγουδίστρια με μαύρα μαλλιά χορεύει pole-dancing με τον δικό της “bitch” τρόπο.

4. Rihanna – “Pour It Up”
Πρόκειται για το δεύτερο αμερικάνικο σινγκλ της διάσημης τραγουδίστριας, από το έβδομο στουντιακό της άλμπουμ, που είχε βγάλει το 2012 με τίτλο “Unapologetic”.

5. Miley Cyrus – “Party in the USA”
Όταν η Miley Cyrus εμφανίστηκε στα Teen Choice Awards του 2009, παρουσιάζοντας το τραγούδι της “Party in the USA”, χόρεψε pole-dancing και το γεγονός αυτό προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις από ορισμένους πιό συντηρητικούς. Ο πατέρας της όμως, ο μεγάλος τραγουδιστής της country μουσικής Billy Ray Cyrus, την υπερασπίστηκε λέγοντας ότι “Της Miley της αρέσει να ψυχαγωγεί τους ανθρώπους”.

6. Christina Aguilera – “Burlesque”
Το “Burlesque” ήταν μία ταινία του 2010 με πρωταγωνίστριες την Cher και την Christina Aguilera. Η Christina είχε τη δική της ευκαιρία να χορέψει pole-dancing, στο τραγούδι “I’m a Good Girl”, το οποίο ερμήνευσε η ίδια και το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο σάουντρακ του φιλμ.

7. Beyoncé – “Partition”
Το τραγούδι ηχογραφήθηκε για να συμπεριληφθεί στο 5ο άλμπουμ της Beyoncé το 2013, που είχε για τίτλο το όνομα της. Στο βίντεο κλιπ του κομματιού η πετυχημένη τραγουδίστρια δείχνει τις χορευτικές της δυνατότητες.

8. FKA Twigs with Usher on “Prince Tribute”

Η FKA Twigs είναι Βρετανίδα συνθέτις, τραγουδίστρια και χορεύτρια. Στην τελετή των βραβείων Grammy του 2020 εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή μαζί με τον Usher και χόρεψε pole-dancing σε ένα αφιέρωμα που είχε γίνει στα τραγούδια του Prince.

9. Cardi B – “Money”

Ως πρώην εξωτική χορεύτρια σε strip club η Cardi B, διαθέτει εμπειρία στο pole-dancing.

10. Wale (feat. Megan Thee Stallion) – “Pole Dancer”

Ο Wale είναι ράπερ από την Washington, D.C. και εδώ είναι σε συνεργασία με την πολύ πετυχημένη πλέον Megan Thee Stallion, η οποία εκπροσωπεί την rap σκηνή του Houston.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Keywords
Τυχαία Θέματα